Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Guggoló pozícióban elvesztette...

Guggoló pozícióban elvesztettem az egyensúlyomat és fenékre huppantam, a babát azóta is érzem mozogni mint máskor, ugye nincs miért aggódnom?

Figyelt kérdés

Amikor sikerült fenékre ülnöm (ezelőtt úgy fél órával) a kicsi nem jelzett abszolút, mintha észre se vette volna mi történt, kb 10-15 centis naggaságról sikerült esnem a fenekemre. Rögtön lefeküdtem és utána kis idővel el is kezdett normálisan mozogni ahogy szokott, ugye feleslegesen aggódom? Szeretném ha hasonló helyzetet megtapasztaló anyukák válaszolnának, köszi előre is!

31 hetes kismama

okt. 25. 11:35
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Jó bátor voltál akkor, csak ennyit tudok mondani. Verdd csak a melled hogy milyen szuperanyu voltál/vagy én meg menjek a jó édes k.-ba mert fel mertem tenni egy kérdést. 😁imádom. Imádom hogy szinte az összes eddig hozzászóló ahelyett hogy tényleg segíteni akarna a válaszával, ilyen kedves hangnemben válaszol, aki normálisan tudott válaszolni annak köszönöm szépen, a többi pedig gondolja át hol van az életében a gond, ha a frusztrációját egy idegen kismamán kell kitöltenie.
okt. 25. 12:42
 12/22 A kérdező kommentje:
Utolso, talán azért mert nehezen jött össze a baba és aggódom?? Mert az egész terhességem egy nehéz terhesség ,de ennek ellenére csak arra tudok gondolni hogy a babámmal legyen minden rendben??? Miért kell ennyire lekezelően válaszolni? Nem is értem... Én is éreztem valahol hogy lehet feleslegesen idegeskedem de én naiv arra gondoltam hátha lesz itt valaki aki megélt ilyesmit pont és válaszol hogy ne maradjon bennem egy csöppnyi idegesség sem... Na mindegy is, ez a fórum is már szinte csak érzéketlen emberekkel van tele
okt. 25. 12:46
 13/22 anonim ***** válasza:
31%
Miért ne kérdezhetné meg? Erre való ez az oldal. Szerintem semmi baja nem lesz és nem is nagyon érezte hogy elestel.
okt. 25. 12:54
 14/22 anonim ***** válasza:
80%

Nem verem a mellem csak mondom, hogy kihalt volna az emberiség, ha ez lenne a küszöb.

Sehol nem lenne 2., 3., 4, gyerek.

Inkább te gondold át, hogy ezt most tényleg meg kellett kérdezni? Simogatni kéne a kis bucidat, hogy levegőt se vegyél, csak óvatosan?

Még adni alád a lovat? Hát nem, rz túlzás, semmi baj nem lesz ettől, ne menjenek el otthonról, mert terhes vagy

okt. 25. 12:56
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
35 hetesen hanyatt estem a padlón, igaz, szőnyegre, meg nagyjából megtartottam magam, szóval nem fájt nekem se, de szerintem a baba ebből főleg nem érzett semmit, pedig nagyobbat estem azért, mint te. :D hétfőn lett egy éves az egészséges, erős nagyfiu ☺️☺️ én nem bantalak, megértelek, hogy aggodsz, én is aggódtam sok mindenen, pedig sima terhességem volt, előtte semmi veszteség, meg semmi, de akkor is fel sok mindentől szerintem a legtöbb első gyerekes anyuka, de többnyire tényleg fölösleges ez a félelem. :)
okt. 25. 12:59
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Én a 3. trimeszterben elcsúsztam egy bevásárlóközpontban, hanyatt estem, a fenekemet ütöttem be főként, be is lilult rendesen. A hasamat nem ütöttem meg, semmi baja nem lett a babának.
okt. 25. 13:19
 17/22 anonim ***** válasza:
75%

A terhesség nem betegség. Írom ezt 3 pokoli nehéz veszélyeztetett komplikált, szövödményekkel teli terhességgel, 2 sürgősségi és egy program császárral a hátam mögött..

Amennyiben probléma mentes terhességed van, megsúgom bármit csinálhatsz amit addig nyugodt szívvel.

Rengetegen vannak akik keményen sportolnak terhesen is ugyan úgy súlyt emelnek, mint terhesség előtt. Maratonra készülnek, stb.

Attól mert elvesztettél egy terhességet..sajnálatos, de az első terhességek 80% vetéléssel végződik az első trimeszterben. Nem egyedi eset. Kivédeni sem igazán lehet.

Szóval minden rosszindulat nélkül írom, terhes vagy , nem beteg, nem vagy üvegből, és amennyiben nem volt terhesség alatt semmilyen probléma, éld az életed a megszokottan.

okt. 25. 14:38
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Én kb. ennyi idősen estem el, az étteremből kifelé tartva megbicsaklott a bokám, és az oldalamra vágódtam jó nagy lendülettel.

Már két éves a fiam, semmi baja (és még járda alakú anyajegye sem lett a csípőjén 😀).

De rendszeresen mentem neki ajtóknak is hassal, mert reflexből oldalra fordultam, hogy majd úgy jobban kiférek, abból se lett baj (leszámítva hogy legszívesebben a fejem vertem volna a falba, hogy miért nem bírom már megszokni, hogy ekkora hasam van... 🙃).

Jó helyük van benn, nyugi! 🙂

okt. 25. 14:56
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Ennyitol nem lesz semmi baja nyugi 😊

Főleg hogy komoly tünet nincs és szépen ficánkol azóta is.

Tudom milyen túl aggódni dolgokat.

Második babammal vagyok terhes de mindenre felkapom a fejem még mindig,utána olvasgatok ha nem vagyok valamiben biztos.

Ne aggódj minden rendben lesz.

Bár második terhesseg de még az elején járok 12. Hét de ha gondolod írj privát üzenetet szívesen segítek ha tudok valamiben a későbbiekben.😊

okt. 25. 18:10
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Második terhességem felénél jártam, mikor le akartam szàllni az ágyról, megcsúsztam, magam alá fordult a bokám, seggre ültem én is.

Nem bírtam ráállni, azt hittem, eltört.

Nem röntgenezhettek a baba miatt.

Szalagnyúlás…

41 hétre szültem (úgy, hogy előtte a 7 évesem is lecipeltem a 2.emeletről, hátha beindul, de nem…), minden rendben volt.

Unokatestvérem quadról borult le 6 hónapos terhesen…

Ott se lett belőle semmi.

okt. 25. 19:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!