Guggoló pozícióban elvesztettem az egyensúlyomat és fenékre huppantam, a babát azóta is érzem mozogni mint máskor, ugye nincs miért aggódnom?
Figyelt kérdés
Amikor sikerült fenékre ülnöm (ezelőtt úgy fél órával) a kicsi nem jelzett abszolút, mintha észre se vette volna mi történt, kb 10-15 centis naggaságról sikerült esnem a fenekemre. Rögtön lefeküdtem és utána kis idővel el is kezdett normálisan mozogni ahogy szokott, ugye feleslegesen aggódom? Szeretném ha hasonló helyzetet megtapasztaló anyukák válaszolnának, köszi előre is!
31 hetes kismama
okt. 25. 11:35
22/22 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon szépen köszönöm Nektek lányok, nagyon kedvesek vagytok és igazán jó volt olvasni hogy a komoly esések után is minden rendben volt mindenkinél! Mindenkinek értékeltem hasznosra a válaszát! 🤗
okt. 28. 15:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!