Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miket kivántatok nagyon a...

Miket kivántatok nagyon a terhességetek alatt?

Figyelt kérdés
Nekem most a folyamatos kedvencem a fagyasztott eper,görög joghurt,méz és a kínai kaja 😁
okt. 5. 12:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Barackos túrós bármit és a mekis vizezett kólát.
okt. 5. 19:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Kaják közül nem volt/nincs semmi amit nagyon.

Az első kisfiamnál a narancslé ment nagyon. Most a másodikkal a szóda... Napi 4liter 🙈

okt. 5. 20:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Karfiollevest, szinte végig a kilenc hónap alatt. Előtte is szerettem, de nem ilyen mértékben. Szülés után ugyanannyira szeretem, mint koràbban, nem kívánom folyton.
okt. 8. 16:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Mostmár a vége fele járok, de általánosan elmondható, hogy amiket kívánok azok a lisztes, cukros ételek, főtt krumpli, tej, tejtermékek. Pláne az olyanok, amikben ezek többnyire benne vannak. Pl: krémes sütik, krumplipüré, sajtos-tejfölös lángos, palacsinta, pizza, krumplis tészta, pogácsa, tejes italok, tejbegríz, pudingok, tésztafélék szósszal stb... Újabban a rizs is bejött a képbe, mint kedvenc. Általában több köretet eszem mindenhez, mint feltétet. Ezeket egyébként régebben is szerettem, annyi a különbség, hogy most sokkal jobb az étvágyam, mint előtte volt és mindig a kajára gondolok. (Pedig az elején nagyon rosszul voltam, sokáig hízni sem tudtam a sok hányástól.) Eszem egészséges dolgokat is természetesen. Zöldséget, gyümölcsöt mindenhez, de hazudnék ha azt mondanám, hogy az a kedvencem. Amiket meg eddig sem szerettem azokat most sem, úgyhogy az ízlésem nem változott. Extra kívánságaim sincsenek.
okt. 9. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!