Szed/szedett valaki vombeet a terhessége alatt?
Figyelt kérdés
En most vagyok 6-7.het kozott es nagyon rosszul vagyok,hanyas ejjel nappal..szedek napi két szem vombeet,annyit segit h nem hanyok ki mindent,de az inger állandó:((#Vombee #Éjjelnappalhányás
szept. 29. 11:20
1/3 anonim válasza:
Szia! Én is kaptam ezt a gyógyszert. Nekem a reggeli hányós időszak nem volt, viszont abban segített, hogy random ne öklendezzek össze vissza. ( Főleg munka közben kellemetlen.) Akkor nekem nagyon életmentő volt a gyógyszer. Egész nap tök jól elvoltam.
Az elmúlt pár napban viszont random hányások is vannak éjjel nappal. Pár napja itthon vagyok most, így nem szedtem de jövőhéten sok dolgot kell intéznem a munka mellett, így akkor fogom szedni a vombeet újra. Kíváncsi leszek, h ott mennyit segít majd.
2/3 anonim válasza:
Nekem nem kellett, viszont benne vagyok egy csoportban ott nagyon sokan szedték ez miatt.
3/3 anonim válasza:
Szedem a 7. hét óta, jelenleg 17. Hétben vagyok. Nekem segített valamennyit, ha egy szem kimarad már végighányom az egész napot. Az öklendezés megvan ugyanúgy, nőgyógyász azt mondta nem csodaszer ne várjam azt tőle hogy az összes tunetem megszunik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!