Terhesség alatti idegességre Datif Pc szedhető? Szedett már valaki esetleg?
Leirasban ott van, hogy nincsenek adatok terhesseg es szoptatas alatti szedesre, ezert nem ajanlott.
De gondolom, hogy mennyire hatasos, homepatias cucc :D
Most komolyan mondom, menj el inkabb egy autogen treningre vagy valami mas relaxacios cuccra.
Ezek nagyon hasznosak, a gyerekneveles is stresszes, meg kell tanulni kezelni.
Az 1-es válaszoló, nagyon hasznosat ír.
A gyerek nélküli életemben, a megpróbáltatásaim ellenére egy pozitív, nyitott,végtelenül türelmes ember voltam,kizárólag az anyám tudott kiidegelni(amit rendszeresen meg is tett),senki és semmi más meg sem ütötte azt a szintet.Mindig a megoldásra törekedtem minden területen.
Aztán lett gyerekem(40 éves voltam mikor született), és simán kihordtam lábon több ideg-összeroppanást.Ha nem lett volna az előtte lévő 40 évben a"nyugodt,türelmes" énem,simán felkötöm magam az első fára.
A készítményben lévő gyógynövényekre keress rá, hogy terhesség alatt fogyaszthatóak e!
Egyébként az 1-es hozzászólónak üzenem, hogy ez a készítmény igenis hatásos! Én az egyik autista fb csoportban hallottam erről, kipróbáltuk és sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb a gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!