Már teljesen kivagyok. Tudnátok ajánlani valamit idegességre?
Szia!
Pont most akartam kiírni ezt a kérdést!De szó szerint.
10,5 hónapos a babám.7 hónaposan kezdtek el kibújni a fogai,mára már 8 van neki.Azóta se éjszakám,se nappalom.
Már nem bírom.Én is egyedül vagyok,segítségem nincs.Párom nagyon sokat dolgozik.
Éjjel 10-15x kel,és csak cicin alszik vissza.Nyűgös,sír,rugdos,nyugtalan.Ha nem kapna cicit,akkor nem is aludna vissza.
Nappal is csak úgy alszik el,ha kézben ringatom.
Én is kipróbáltam már mindent,de semmi se hatott.
Már már ott tartok,hogy nyugtatót adok neki,mert nem bírom már :((((
Remélem kapsz itt valami jó tanácsot!!!
Kitartás nekünk!!!
Hát remélem tudok egy kis vigasszal szolgálni: az enyém 14 hónapos és ugyan ez volt, amiket ti is írtok (csak neki 10 hónaposan bújt ki az első foga, de 7 hónapos korától 10-15-ször keltem, ő nem szopizott, horror éjszakáink voltak). Idővel jobb lesz, ennyi a vigasz: 11-12 hónaposan szép lassan elmaradtak ezek az éjszakák és nyugodt, max 1-2 szimpla kelésesek lettek: visszanyomom a cumit és alszik is tovább! Most, 14 hónaposan is ritka mint a fehér holló az egy-egy rosszabb éjszaka, de koránt sem olyan az sem, mint a 8-10 hónaposak!
Mi a Frezyderm fogínygéljével maszírozzuk be minden éjszakai alvás előtt az ínyét a mai napig, néha használ egy kicsit és már az is jó! :)
Kitartást, van fény az alagút végén!
Köszönöm a válaszokat! Hát látom nem vagyok egyedül, ez azért megnyugtató ( bocsánat ). Amikor töri át az ínyét és nagyon fáj akkor adok fájdalomcsillapítót de Ő akkor is elég sokat szenved amikor még csak éppen látszik, hogy jönni fog és onnan még elég sok mire kibújik a fogacskája és sokáig mégsem gyógyszerezhetem. 5 még jó, hogy nem lett bajod, azért ez már nem semmi. Nálam eddig az volt a legdurvább amikor ültem a gyerek mellett és egyszer csak azt vettem észre, hogy eldőlök. Megijedtem nehogy baja legyen ha elalszok és nem figyelek rá.
Megnyugtató, hogy azért javulni fog a helyzet. Addig is mindenkinek kitartást és szép estét kívánok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!