Kinek milyen nagy volt a hasa az első terhességénél 16 hetesen?
Figyelt kérdés
szept. 26. 10:44
1/21 anonim válasza:
Nekem végig óriási. 16hetesen még határeset, hogy dagadt vagy terhes, de inkább terhes.
2/21 anonim válasza:
16 hetesen még semmi nem látszott rajtam, 20 hetesen úgy néztem ki kb. mintha kicsit többet ettem volna, a végén sem volt nagy hasam, 40+1 hétre 3200g/52 cm-rel született a kislányom.
3/21 anonim válasza:
Én akkor még nagyon kövér voltam, szóval a 30. hétig nem is látszott, hogy terhes vagyok.
4/21 anonim válasza:
Ha feszülős ruhát vettem fel 16 hetesen már teljesen egyértelmű volt, hogy terhes vagyok. Nagyon vékony voltam, úgyhogy nagyon egyértelműen terhes hasasan gömbölyödött ki belőlem, nem lehetett hízásnak nézni.
5/21 anonim válasza:
Én minden héten fotóztam a hasam onnantól, hogy tudtam, hogy terhes vagyok. Visszakerestem, 16 hetesen lapos volt a hasam :D
6/21 anonim válasza:
16 hetesen nem volt nagy hasam az elsőnél, se a másodiknál. A 3. babánál a legnagyobb a hasam, hamarabb is látszott rajtam🤣
7/21 anonim válasza:
Nem volt nagy hasam akkor meg, de a 20. hettol kezdve egyre nagyobb es nagyobb lett. Mar a 28. het korul kerdezgettek, hogy mikor fogok szulni, biztos csak napjaim vannak hatra. 🥲
8/21 anonim válasza:
Nekem sem az első, sem a második terhességem nem látszódott még ilyenkor. Akik nem tudták, bőven a 6. hónap után vették általában észre, pedig nem vagyok kövér, csak tél volt és a pulóver takarta.
9/21 anonim válasza:
16 hetesen még inkább hasra hizasnak látszott, 17 hetesen kezdett kb terhes has formája lenni, 26 hetesen pedig már azt hitték, másnap megszulok. oriasbebit szültem :)
10/21 A kérdező kommentje:
Nabygin szépen köszönöm mindenkinek a válaszát. Azért kérdeztem mert nekem már latszik higy terhes vagyok. Nem voltam azelőtt se kövér se vékony de már észrevehető hogy hordozok valakit a szívem alatt. És neketek mikor kezdett megmozdulni??.
szept. 26. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!