Kinek milyen nagy volt a hasa az első terhességénél 16 hetesen?
Pont akkor volt az osztálytalálkozónk, úgyhogy emlékszem rá… már látszott, hogy baba van a dologban. Amikor odaértem mindenki gratulált, nem azt vizslatta meghíztam-e. :)
Hogy mikor mozdult meg, azt nem tudom megmondani, valamikor a 20. hét környékén.
Nekem konkrétan befelé homorult a hasam, mert alapból vékony/normál testsúllyal kezdtem a terhességet, de a 14. hétig mindennap hánytam és étvágyam sem volt, szóval a 16. héten 5kg mínusznál jártam :D A baba még nem látszódott, pedig éreztem nagyjából akkoriban már odabent motoszkálni, mintha kis pillangó verdesne bent :) 22-23. heteken kezdett el úgy NAGYJÁBÓL látszódni a pocak, 18-19. hetek környékén volt az a "teleette magát" hatás feszülős ruhában.
Szerintem baromira sok múlik a testalkaton, és nem csak azon, hogy túlsúlyos vagy vagy sem, hanem a magasság, úgy általában a felépítés, szerintem filigránabb lányokon hamarabb látszik, mert nem tud hova elbújni a gyerek :D Én meg nem vagyok vaskos, soha nem is voltam, de azért volt helye a babának bőven.
Rajtam 16 hetesen nem látszott semmi és nem is éreztem magam terhesnek.
A 20-21. héten kezdtünk látni valamit a férjemmel a hasamon, de azt meg egyik napról a másikra, hirtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!