5. Hetesen bHCg 824, 4 napra rá csak 2527. Ultrahangon 8 mm petezsák, szikhólyaggal, ez alapján a doki méhen belülinek mondta a terhességet. Van bármi esély ilyen értékekkel?
A nőgyógyászom nem örült az eredménynek. Az a gond, hogy hosszabb táppénzen, betegségen vagyok túl, volt egy későn kikezelt streptococcus fertőzésem covid gyanúval karöltve, nagyon leépült a szervezetem.
2 doboz sumomed, 1 doboz augmentin, 3 doboz isoprinosine után döntött úgy a baba évek után, hogy akkor ő most jön, még soha nem jutottunk el idáig. :)
Nagyon vékony vagyok alapból és az étvágyam sem a legjobb, pedig a lehetséges fogantatás utáni hetet végigzabáltam. :)
Voltak rosszulléteim, viszont a tüneteim meg elmúltak, amik miatt hamarabb tudtam, hogy várandós vagyok, mint a teszt. Pedig volt itt vizesedés, extrém fáradtság, kívánósság, puffadás, cicifeszülés, minden, amik szépen lassan eltűntek, amit még kicsit korainak érzek. Mindezek miatt mentem el ilyen korán a dokihoz és hívott jövő hétre is.
Nem tudom miért, de eléggé el vagyok kenődve, a kezdeti öröm után nagyon hamar letörtem, ahogy sorban rosszul sültek el a dolgok, pedig tényleg rettenetesen várt baba, akiért nagyon sokat imádkoztunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!