Aggòdok, szerintetek van rà okom? Ápr-ban 9 hetesen elhalt a terhességem, jùl-ban volt egy kèmiai terhessègem, 31.napon elkezdtem vèrezni. Jelenleg az utolsò mensim ( ami a vetèlès volt) első napja jùl 29, ami alapjàn 7 hetes vagyok.
Első vàlaszolònak: èn àltalàban a 17-19.nap között ovulàlok, most a doktornő azt mondta az uh-on, hogy mindkèt petefèszkemből ovulàtam, kèt petèm volt. De mivel a 21-i tesztem màr halvàny volt (nagyon halvàny pozitìv), ìgy ez az ami igazàn aggaszt.
2.vàlaszolò: sok szeretettel gratulálok! 🥰
Nagyon sajnálom a veszteségeidet.😢 Én első (és utolsó) babát szeretnék. Idén már 42 leszek. Az összes orvos csak azt tolja, hogy ááá, ennyi idősen, max.lombik, pedig a koromon kívül nincs más akadálya. Se szervi, se hormonális, semmilyen. Ebben az évben volt egy vetélésem, azóta újra próbálkozom. Szóval a "lehetetlen" hülyeség, nem hiszek benne. Azt viszont sajnos tudomásul kell venni, hogy ilyenkor már öregek a petesejtek, több a sérült, amik nem fognak tovább fejlődni. A nagy számok alapján, nagyobb eséllyel lesz a vége vetélés, mint fiatalon. Én most kezdek ebbe beletörődni. Nem fogom feladni, de sajnos, így nincs más lehetőség, mindig vállalom a kockázatot. Lehet, hogy ahhoz, hogy gyerekem legyen, át kell élnem még több vetélést, pedig egy is sok volt. De sajnos, ez az ára ☹️
Vitamint gondolom, szedsz, én szedek még q10-et, neked is ajánlom.(Sajna, a vetélésem elkerülésén nem segített, de ha csak egy picit növeli az ép petesejtek arányát, már nőtt az esély.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!