Ma voltam dokinál 7 hetes terhességet állapított meg egy petezsák egy élő szivhanggal magzat azt mondta 12 hetes uh. N láthat kettőt ha kettő van járt már valaki így?
Figyelt kérdés
2019. dec. 13. 11:31
1/8 anonim válasza:
Mi???
Mi ez a 12 hetes uh?
Légyszi fogalmzad át. Teljesen érthetetlen.
2/8 anonim válasza:
Azt mondta lehet ketten vannak de az majd csak a 12 hetes uh- n derül ki?
3/8 anonim válasza:
Ha kettő lenne, azt látta volna.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen én is ezt kérdeztem tőle hogy ha egyet látott most akkor gondolom csak egy lehet azt mondta lehet kettő is benne van a pakliban.... 😁 Érdekess.....
2019. dec. 13. 12:28
5/8 anonim válasza:
Neked egy gyerek is bőven elég lesz!
7/8 anonim válasza:
Egy ismerősöm pár hónapja járt úgy, hogy első UH-n egy babát láttak, a 12. heti genetikain meg már kettőt. Ikreket vár, hamarosan szül.
8/8 anonim válasza:
Érdekess, hogy ilyet mond, mert fszságg... De oké. Legyen akkor neked kettő.
Gondolom, 7 hetesen, amikor már szívhang is van, akkor biztos nem lehet észrevenni, hogy két petezsák van, vagy kettő embrió, kettő lüktető kis szívecskével, valóban, életszerű, hogy ezt benézi.
Érdekess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!