Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák ti mikorra vagytok...

Kismamák ti mikorra vagytok kiìrva? Hogy bírjátok a terhessèget?

Figyelt kérdés

szept. 19. 16:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Két hónap van még elvileg hátra. Elvagyok, mióta nincs kánikula, sokkal jobb a helyzet. Most már könnyebben fáradok, derék, hátfájás van pár napja, ha sokat ülök. A vérnyomásom kicsit magas, időnként szédülök, kezdek sokszor pisilni járni, alvás változó. Szerencsére más problémám egyelőre nincs, ezek meg bőven kibírhatók. A baba most kezdett igazán erősen rúgni, sokszor kellemetlen, ha úgy erőből mozdul. A hasam kb.egy hete eléggé nőni kezdett, eddig nem volt túl nagy. Már eléggé be vagyok sz@rva a szüléstől. 🤭
szept. 19. 16:46
 2/13 A kérdező kommentje:

De jó hogy már a 31-32. hétben vagy. :-) lassan itt a vége. A hasad szokott kemènyedni?

Nekem is mostanában nőtt rengeteget a pocim, de én még csak a 28. hétben vagyok. Most pl borzasztó fáradtan. Talán az időjàrás miatt is.

szept. 19. 16:54
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

December elejére vagyok kiírva.

Savam rettenetesen sok, folyton ég a nyelőcsövem.

A vérnyomásom, pulzusom szórakozik, fáradni én is nagyon könnyen fáradok.

Aludni viszont nem jól alszok, állandóan pisilni járkálok.

Nem bánnám, ha már december lenne.

szept. 19. 18:35
 4/13 A kérdező kommentje:
#3 Kitartást. Én is a decembert várom már. 😂 Szedsz Ludeát? Az sokat tud segíteni a sav problémákon.
szept. 19. 19:09
 5/13 anonim ***** válasza:

Fogorvos nem írta fel (mert ott próbáltam íratni.)

Jövő héten megyek nőgyógyászhoz, hátha.

Kitartást neked is :)

szept. 19. 20:25
 6/13 A kérdező kommentje:
#5 a háziorvos is felirja szívesen, hívd fel es felteszi a felhőbe. :-)
szept. 19. 20:34
 7/13 anonim ***** válasza:
Köszi, megpróbálom :)
szept. 19. 20:45
 8/13 anonim ***** válasza:

Elvileg december 7-re várjuk a kisasszonyt, de én reménykedem egy 38. heti debütálásban, mint a bátyusnál volt :)

Savam nekem is van de szerencsére egyelőre csak hébe-hóba, olyankor ülök a sötétben és ropit ropogtatok. Az segít.

Állandóan pisilhetnékem van, ráadásul a baba is folyton a hólyagomon táncol.

Nekem az ülés ami katasztrófa. Ilyen bajom az előző terhességemnél nem volt. De borzasztó érzés a földre ülni a kisfiamhoz, egy éttermi ebédet végigülni, vagy egy 40 perces autóút.

Hiába a magnézium, húzódik, görcsöl a hasam.

szept. 19. 21:15
 9/13 anonim ***** válasza:

Január 13-ra vagyok kiírva, nagyon jó lenne legalább karácsonyig kihúzni, de az előzmények miatt sem hiszem, hogy sikerül. Nem tervezett baba volt úgyhogy semmi nem igazán optimális most ami az elsőnél még az volt.

Nem is viselem könnyen, sokkal nagyobb a hasam, mint az indokolt lenne a 23.heten, a hasizmaim szanaszet vannak és a májam is háromszor nagyobb mint kéne, puffadok is, kemény és feszül a hasam, felhasi fájdalmaim is gyakran vannak, sokszor nehezen kapok levegőt, szívem szúr és 50 méter séta után meg kell állnom pihenni. Plusz sajnos az elejétől magas a vérnyomásom is (ajándék az első toxemia után). A székrekedést és az egész napos oredugulást már megszoktam.

Elsővel preeclampsia miatt sürgős császár a 35.heten. 2 hónap kórház, PIC, depresszió, minden volt. Nem is akartam tesot főleg nem ilyen hamar (22 hós a fiam) de becsúszott és hosszas vívódás után megtartottuk vagyis inkább hagytam magam rábeszelni

szept. 20. 10:36
 10/13 anonim ***** válasza:
Lelkileg is sokkal nehezebb most mint az első terhességemnél mert rengeteget idegeskedem a fiam miatt aki autista gyanús, és emiatt kiterjedt családi konfliktusok vannak, már a férjemmel sem olyan a kapcsolatunk mint kéne szóval sajnos a tesó nem érkezik jókor de szeretni nagyon fogjuk, jönni akart hát jöjjön :)
szept. 20. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!