Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, akiknek már van...

Kismamák, akiknek már van gyermekük, hogy bírjátok a terhességet?

Figyelt kérdés
Állandó fáradtságérzet mellett a lányom igényelné, hogy ugyanúgy játszak vele, fogócskázzunk, stb. mint eddig. Én meg csak ülnék vagy feküdnék, miközben ő pörög.
2013. aug. 23. 17:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Dettó, ráadásul most szinte végig feküdnöm kellett, 20 hetes koromig okádtam, szédültem, örültem, hogy luk van a ...on. Most meg már alig mozgok, mindjárt kezdődik a suli, igyekszem nem lelkiismereti problémát okozni még ezzel is magamnak. Különben nagyon sokat segítenek a nagyszülők és apa is, le a kalappal. Majd lesz ez még így se! Társasozunk inkább, mert azt lehet félig fekve, meg legózunk, amikor meg fogócskázni akar, arra ott van más :)
2013. aug. 23. 17:42
 2/11 A kérdező kommentje:
Mellettünk sajnos nincsenek nagyszülők, és a lányom is csak két és fél éves, egyhelybe ragasztani nem nagyon lehet. Jó egészséget a továbbiakban!
2013. aug. 23. 17:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát nekem két kicsi van egy 2 és fél éves és egy 1 éves és most vagyok 9 hetes terhes. Hát elég nehezen viselem, mert a szagok meg a hányinger nagyon kikészít. Próbálom túlélni a napokat mert várom a párom, hogy leváltson. Hát remélem, hogy ez a hányingeres időszak hamar elmúlik (bár ha a másik két terhességből indulok ki akkor esély sincs) és akkor tudok megint foglalkozni velük.
2013. aug. 23. 18:00
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem lehet egyszerű, de gratulálok a gyerekeidhez!
2013. aug. 23. 18:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Állandóan fáradt voltam, főleg a végén, 2 év 3 hónap van a kettő között. A közepe sajnos kemény volt, mert a nagyobbik gyermekemnél akkor diagnosztizáltak egy autoimmun betegséget, kórházról kórházra jártunk, nem volt időm pihenésre...
2013. aug. 23. 18:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, már nem is akarok panaszkodni, egy kis fáradtság nem a világ, amíg egészség van.
2013. aug. 23. 18:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Én nem fáradt voltam,hánytam,olyan 16.hétig kb. folyamatosan(persze voltak jobb és rosszabb napok)Apuka segített rengeteget,volt egy-két olyan napom,amikor felkelni sem bírtam,akkor nem tudom mit csináltam volna a férjem nélkül...szintén két és fél éves gyerkőc:)

Én bevallom őszintén mesét kapcsoltam neki,mikor nagyon sz@rul voltam,tudom,h szemét dolog,meg minden,de úgy voltam vele,h csak pár hét és minden jobb lesz..(közben egy házfelújításon is túl vagyunk lassan,szóval hamarosan ismét ő kerül a figyelem középpontjába,így lassan megnyugszik az én lelkem is:)

2013. aug. 23. 19:04
 8/11 anonim ***** válasza:
2 és fél éves a kislányom,az elején a fáradság miatt nehéz volt,de szerencsére egyenlőre kicsattanó formában vagyok!Igaz még csak a 27.hétben vagyok a vége felé biztos,h nagyon nehéz lesz.
2013. aug. 23. 19:26
 9/11 Baranka ***** válasza:
Igaz nálunk már a babóka már "nagy" 5 s fél hónapos, de azért válaszolok. Párom akkor kezdett vidéken dolgozni, gyerkőccel ketten voltunk, apánk két hetente járt haza két napokra. Én állva is képes lettem volna elaludni mindig annyira fáradtnak éreztem magam. 14 hetes terhes koromtól pihennem kellett volna egy nőgyógyászati probléma miatt. Téli szezon volt, fát nekem kellett pakolni, lapátolni stb. 33 hetesen még fát pakoltam. Na az kemény volt.
2013. aug. 23. 21:47
 10/11 Baranka ***** válasza:
Utolsó vagyok a havat szó kimaradt bocsi.
2013. aug. 23. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!