10hetesen alább hagynak a terhes tünetek?
Sziasztok ma vagyok kb 10hetes 9het és 5-6nap szóval már beléptem a 10.be
De nem tudom,olyan fura érzésem van eddig minden éjszaka pisi 1-2x most vagyb
2 napja 1x vagy 1x se
A hányinger is alább hagyott illetve ami a legjobban bosszant az a mellfeszülés,fájás,M reggelre alig éreztem.
Viszont tegnap még hozzá nem lehetett érni.
Nagyon parázom,mert M
ár volt vetélésem 9hetesen és akkor is volt hasonló ,hogy alig voltak tüneteim....
Szerdán megyek orvoshoz,addig bedilizek🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Valaki volt már így és nem lett baj?
Utolsó,most vagyok a váróban tűkön ülve🤞🤞🤞
Remélem nekem is minden jó lesz❤️
Neked szívből örülök ❤️❤️
Mennyi idős vagy? Mekkora a baba?
23-as, az jó hír, ha rendben vagytok.
11-es vagyok, nálunk is minden rendben. 13+0 6cm és nem akart felkelni...front van, hiába piszkáltuk csak hátat fordított.:)
Kedves kérdező nagyon szorítok nektek :)
Köszönöm szépen neked is kedves utolsó, szívből örülök,hogy jól vagytok 😍🥰❤️🙏
Mi is jól vagyunk Hála Istennek🙏❤️
Szépen fejlődik,már 37mm😁😍
Annyira jó volt látni és hallani a picike szívét ❤️❤️❤️
Most már a genetika van hátra ,remélem ott is minden rendben lesz,aki már ezen átesett,hogyan zajlik? Magamban csinaltassam vagy államiban? Magamban mennyibe kerül illetve a kórházban az államiban csinálnak vértesztet is? Köszönöm ha valaki ezt elmagyarázza nekem 🥰❤️🙏
1-es vagyok. Örülök, hogy minden rendben ☺️
Én magánban csináltattam mindent, a Czeizelbe. 2 évvel ezelőtt a kombinált teszt+uh 50.000 Ft körül volt. Múltkor néztem, mintha most 60-65 körül lenne ugyanez.
Ahol én csináltattam ott a genetikai uh 46 ezer a kombinált teszt pedig 65ezer.
Én várandósgondozási csomagot fizetek. Államilag nem tudom a kombinált tesztet cisnálják e, vagy mennyibe kerül. Első babámmal első genetikai a czeizelbe volt még 7 éve, akkor 45 ezer volt cakli pakli, azóta nyilván legalább a duplája. A második genetikait államiba csináltattam, oda időpontot nehéz volt szerezni, időpont ellenére 2 órát vártam, azt is állva, mert kevesebb szék volt, mint ahány kismama. A vizsgálat egyébként alapos volt és kedvesek, de én biztos, hogy nem csinálom újra államiba. Nyilván, ha nem lenne rá keret, akkor muszáj lenne, de mi raktunk félre direkt a második babára ilyen célzattal.
Maga a vizsgálat egy kb 20 perces uh, mindent is megnéznek a babán :) A kombinált teszt meg egy vérvétel.
És gratulálok a kicsi boldogságodhoz :) További jó egészséget :)
11,24-es voltam
9 és 12 vagyok
Épp itt ulok a czeizelbe, most 65 ha minden igaz :)
Örülök, hogy minden rendben kérdező😁
27# nagyon köszönöm az infót és a jókívánságokat ❤️🥰
28# minden rendben ment nálad?🥰jól van a picikéd? ❤️
Illetve az új és a vérvétel együtt volt 65? ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!