10hetesen alább hagynak a terhes tünetek?
Sziasztok ma vagyok kb 10hetes 9het és 5-6nap szóval már beléptem a 10.be
De nem tudom,olyan fura érzésem van eddig minden éjszaka pisi 1-2x most vagyb
2 napja 1x vagy 1x se
A hányinger is alább hagyott illetve ami a legjobban bosszant az a mellfeszülés,fájás,M reggelre alig éreztem.
Viszont tegnap még hozzá nem lehetett érni.
Nagyon parázom,mert M
ár volt vetélésem 9hetesen és akkor is volt hasonló ,hogy alig voltak tüneteim....
Szerdán megyek orvoshoz,addig bedilizek🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Valaki volt már így és nem lett baj?
9-es vagyok 9+3 óta megtalálom, rajtam is van felesleg, de vékony a hasfalam a dokik szerint😅
Amúgy bugyivonalba teljesen lent kicsit jobbra/balra attól függ hogy fekszik. 😁 Na meg soook olajjal😁
Kisfiamnál is kb 11-12. hét környékén találtam meg.
Én is szerdán megyek genetikára😁😁
Mégis mi a 🎃öm lepontoznivaló van abban, hogy leírtam velem is hasonló volt, de sajnos elvetéltem?
Sajnálom, hogy nem tartozom azon szerencsések közé, akik hasonló cipőben jártak, mint a kérdező és végül minden rendben volt!
Kövezzetek meg azért, mert én nen tudtam ilyen jó dolgot írni a tünetenyhülésről/múlásról, mint a többiek..
S mindenképp pontozzatok le emiatt.
Lyézus...
Szerintem ne vedd a szívedre...van itt az oldalon egy két troll, aki lepontozza az embereket.... akkor is, ha tényeket közöl a válaszoló.
Ezen nincs mit lepontozni, pláne, hogy egy megtörtént sajnálatos dolog.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat♥️♥️
Vigyázzatok magatokra nagyon♥️🥰🥰
Kedves #3 ne is törődj senkivel ♥️
Sajnos hogy veled is megtörtént ilyen rossz dolog,átérzem😔
Én is 9 hetes múltam 4 nappal és nekem is alábbhagytak a tünetek. Én is megijedtem.. és én is szerdán megyek nőgyógyászhoz! Remélem, hogy nálatok és nálunk is rendben lesz minden! 🙏🏼
Kedves válaszadók a szívhangot hogy lehet pontosan hallani/érezni?
Nagyon szorítok neked kedves utolsó 🤞🤞🤞❤️
Majd írj mindenképp mi volt 🥰
Én nagyon félek ezt a szivhang figyelőt használni,valamelyik nap nagyon rajtam volt,hogy veszek egyet,de az orvosom mondta hogy nem egeszséges,mert az új sincs véletlenül napi szinten,besugárzás a kicsi ék,illetve a doppertől megállhat a kicsi szíve,az én dokim a 8hetes vizsgálaton nem kapcsolt hangot az uh-n mert azt mondta,hogy megallithatja a szívét,ne adj Isten🙏
Ezért én félek magam itthon vizsgáltatni,így le is mondtam rola
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!