16 hetes terhes vagyok, tegnap dél óta alhasi görcsöm van. Jelenthet valami problémát? A magnézium mennyi idő után hat?
Figyelt kérdés
Nálam ez az a fájdalom, amire már inkább lefekszem, de ha munkában vagyok akkor veszek be gyógyszert. Idáig napi 1 magnéziumot szedtem, ma vettem be 2 szemet eddig.
Van hogy egészen a combhajlatomig sugároz a fájdalom, bal oldalt, és végig az allhasban.
szept. 19. 08:24
1/5 anonim válasza:
Kb egy órán belül hatnia kell a magnéziumnak, de ez nagyon kevés. Nekem végig napi 6ot kellett szedni. De beszélj előbb dokival!
2/5 anonim válasza:
Magnosolvot ittam. Nekem általában max fél órán belül hatott.
De én alapból a napi 1 helyett 2t ittam, ilyenkor akár 3-4 tasakkal is.
Nekem is erős görcseim voltak sokszor. Nálam nem volt baj.
3/5 anonim válasza:
Esetleg próbálj másfajta magnéziumot is, nekem is a magnosolv a legjobb eddig. De ha nem javul, azért lehet érdemes megnézetni.
4/5 A kérdező kommentje:
Vettem be most 2 magnéziumot és el is múlt a fájdalom. Szerintem akkor ez volt a baj.
szept. 19. 14:57
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
szept. 19. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!