Muszáj magnéziumot szednem szerintetek? Semmi gőrcs, semmi problémám nincs 23hetes vagyok.
Nem muszáj. Semmi nem muszáj. Nekem, az orvosnak, stb. mindegy, hogy szeded-e vagy nem, ez Nektek segítség. Igazából kockázatcsökkentő tényező a Magnézium, szóval nem feltétlenül muszáj (problémamentes terhességnél), de jó, ha szeded. A görcsöket, keményedéseket pedig nem mindig érzi meg az ember, ha nem figyel rá.
Én a helyedben berendszeresíteném a reggeli mellé, így nem felejtődik el.
nem muszáj.
én sem szedtem, míg egyszer egy vérvételen ki nem derült, hogy eléggé mg hiányos vagyok, de például előtte sem voltak görcseim, vagy keményedéseim, szóval nem mindig van jele.
a reggeli melletti bevétel ötlete tök jó, úgy tuti nem felejted el.
Nekem ez a 2. terhességem.
Elsőnél minden nap Elevit és Mg.
Most a doki azt mondta, Elevit csak az elején és a végén kell, most csak Mg-t szedjek.
Én is elfelejtem. És nem görcsölök, nem keményedek.
De amikor eszembe jut, beszedem. Én is a reggeli mellé készítem ki. :)
Erősen ajánlott- de csak a 8. hónapig, mert nem tágulsz majd tőle.
Én is így voltam vele, hanyagoltam, nem figyeltem rá,aztán egyszer arra keltem hajnalban, hogy majd be ...tam, úgy görcsölt a vádlim :/ azóta nagyon figyelek rá! kell az a babának is :) meg a kalcium.
Én sosem szedtem a terhességem eddigi szakaszában. Mivel problémamentes a terhességem, sose volt semmi bajom, tünetem, így az orvosom sem ajánlotta.
Nem görcsöltem, nem keményedtem, nem volt semmi. Csak a gravidát szedem, semmi mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!