Aki szedett magnéziumot voltak hasonló problémái?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Első trimeszterben járok és kb 3 hete az orvosom javaslatára szedek magne b6-ot reggel és este, emellé egy másik tablettát is ajánlott, hogy szedjem amiben szintén van magnézium, plussz a terhesvitamin, amiben szintén van magnézium.
Normálisnak mondható, hogy ennyi magnéziumtól hígabb a széklet?
2023. júl. 11. 21:57
2/10 anonim válasza:
Szedjel melle vasat is es az kiegyenlit, mert az meg szekrekedest okozhat, haha :D
De miert kell ennyi kulonfele bogyot szedned? Terhesvitamin+ magnezium nem eleg? A harmadik az mi?
3/10 A kérdező kommentje:
2-es:
Igazából én sem értem, hogy minek ennyi.. velfem nevű tabletta, alfa liponsavat és magnéziumot tartalmaz.
Köszönöm mindkettőtöknek a választ!
2023. júl. 11. 22:11
4/10 anonim válasza:
3x2 magnerotot szedek és nekem is hasmenést okoz. Mivel ez a túladagolás tünetete, így csökkenteni kell az adagot.
5/10 anonim válasza:
Én is annyit szedek, hogy fosok tőle, de muszáj. Ha egy szemmel kevesebbet veszek be, reggel már arra kelek, hogy kettészakad a vádlim a görcsöktől. Első terhességem alatt ugyanez volt, én szedtem végig sokat, nem érdekelt a laza széklet. A vádligörcs kegyetlen.
6/10 anonim válasza:
Őszintén, én még örültem is neki, mert eleve volt aranyerem, nem szerettem volna egy jó kis terhességi székrekedéssel tovább durvítani.
7/10 anonim válasza:
Nem a túladagolás tünete általában, lehet attól is, hogy túl hirtelen növelted az adagot. Vedd vissza és fokozatosan növeld csak.
8/10 anonim válasza:
Nekem is azt mondta a nőgyógyász, hogy a túladagolás jele a hasmenés.
9/10 anonim válasza:
A magnézium citrátnak van alapvetően hashajtó hatása, valószínű az van a készítményeidben. Egyébként én direkt azt iszom, mert nélküle székrekedésem van. Ha már nagyon zavar cseréld le biszglicinátra, ami szintén nagyon jó felszívódású de nem lesz tőle hasmenésed. :)
10/10 anonim válasza:
Én is magne B6-ot szedek Velfemmel. Viszont nekem a Velfem okozott gondolt, mint kiderült. Az ajánlott 2 tabletta helyett naponta csak egyet szedek be és így nincs semmi gond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!