Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is gyomorgörcsöt, pánik...

Más is gyomorgörcsöt, pánik félelmet érzett,mikor a barátnője elmondta,hogy terhes?

Figyelt kérdés

Barátnőm terhes lett,2 éve járunk.

Eddig olyan tökéletes volt minden.

Úgy értem van egy kis lakásom a barátnőm egy nagy házban él az anyjával,és a fiával.

Igen van egy 6 éves fia egy régebbi kapcsolatából,de a gyerek apja kb.le se sz@rja.

Nem éltünk együtt de a péntek-szombat-vasárnapokat mindig náluk töltöttem,de hétközben is gyakran találkoztunk csak olyankor nem aludtam ott,ilyenkor mindig valami aktív családi programokat csináltunk grillezés náluk, állatkertbe mentünk,strandolás,horgászás stb.

A kisfia apafiguraként tekint rám,és én is jól ki jövök vele természetesen.

De mindig ott volt,hogy hétköznapokon haza megyek a kis kuckómba és egyedül vagyok és ezt abszolút élveztem.

Most ez megfog teljesen változni.

Gyomorgörcsöm van és pánikfélelmem.

Más is érzett ilyet?

aug. 31. 07:56
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
39%
Nem tudjuk de lehet h a nonek is jo volt ez a rendszer. Megsem kellett 7/24 ben egy pasit kerulgetni... Mosni fozni takaritani ra...
aug. 31. 18:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!