Más is gyomorgörcsöt, pánik félelmet érzett,mikor a barátnője elmondta,hogy terhes?
Barátnőm terhes lett,2 éve járunk.
Eddig olyan tökéletes volt minden.
Úgy értem van egy kis lakásom a barátnőm egy nagy házban él az anyjával,és a fiával.
Igen van egy 6 éves fia egy régebbi kapcsolatából,de a gyerek apja kb.le se sz@rja.
Nem éltünk együtt de a péntek-szombat-vasárnapokat mindig náluk töltöttem,de hétközben is gyakran találkoztunk csak olyankor nem aludtam ott,ilyenkor mindig valami aktív családi programokat csináltunk grillezés náluk, állatkertbe mentünk,strandolás,horgászás stb.
A kisfia apafiguraként tekint rám,és én is jól ki jövök vele természetesen.
De mindig ott volt,hogy hétköznapokon haza megyek a kis kuckómba és egyedül vagyok és ezt abszolút élveztem.
Most ez megfog teljesen változni.
Gyomorgörcsöm van és pánikfélelmem.
Más is érzett ilyet?
Hát ha em beszéltetek arról, hogy szeretnétek közös gyereket, akkor abszolút érthető. Sőt, szerintem akkor is érthető a félelem, ha a leendő szülők tervezik, elvégre új élet jelenik meg, amiről gondoskodni kell.
Egyébként hogyan jött össze?
Ezt a barátnőddel nagyon meg kell beszélnetek. Mindenképpen megtartja?
Ha a kisfiával jól kijössz és apafiguraként tekint rád, az egyébként szerintem jó jel, mindenképpen önbizalomra ad okot.
Hát volt egy este mikor szexeltünk és a második menetre elfogyott az óvszer.
Szerintem az volt az.
Hát ezt már megbeszéltük megfogja tartani.
Jól kijövök vele mindig mikor átmegyek hozzájuk nagy örömmel fogad, barátnőm mindig meséli,hogy mikor hozzájuk megyek a fia a konyha ablakon lesi hogy mikor látja meg az autómat, mikor érek oda.
második menetre elfogyott az óvszer
Akkor ha nem akarsz kölyköt, megelégedsz egy menettel.
A "páni félelem" az, amire gondolsz.
És igen, védekezni kell.
6.
Köszönöm
Mindenképpen megtartja ezt kijelentette.
És igazából abszolút igaza is van.
Félek,pánikolok,de ha így alakult akkor annak a gyereknek meg kell születnie.
És én tiszta szívből szeretni fogom és megteszek majd érte mindent amit csak tudok.
Hát nehéz lesz, az biztos...
Egyáltalán nem akartál saját gyereket, vagy most még korainak érzed?
Sok-sok kitartást kívánok, ha már így jött össze, érthető a félelmed, de ezzel a hozzáállással: "én tiszta szívből szeretni fogom és megteszek majd érte mindent amit csak tudok" hiszek benne, hogy megbirkózol a feladattal :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!