Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tanácsokra lenne szükségem,...

Tanácsokra lenne szükségem, ti hogy nyugtattátok magatok a terhesség legelején?? 4+4 jelenleg (3.baba)

Figyelt kérdés

Annó a 2 kislányommal nem voltam ilyen feszült,úgy voltam vele hogy terhes lettem , megszületik boldogság ennyi

De azóta sajnos panikbeteg lettem, és folyamatosan olvasok és sajnos sok helyen látom hogy rosszul is végződhetnek ilyen korán és kesobb is a dolgok

6 és 3 éves lányaim vannak én 26 éves vagyok és kb mióta megszületett a kicsi ért egy nagy trauma és azóta mindentől félek aggódom stb

Mit tudok csinálni magammal??

A pánikbetegséget lekulzdottem már csak az állandó szorongás van

Orvoshoz 6+3 tervezek menni előbb nem látom értelmét

De meglesz az ideg , első két terhességben nem volt ez ,tudtam jön a következő ultrahang és egyre jobban látom a babucim most meg attól félek lesz e babucim ,elég erős e teszt stb

nov. 21. 15:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én ma vagyok 4+5, azt mondogatom minden rendben lesz, erős baba. Nekem az vált be, hogy nem olvasgatok itt nagyon. Nekem is erős a teszt, majd még csinálok egy digitálist hétvége felé, ami kimutatja hogy 4-5 vagy 5+ hetes a baba. Férjem támogat, lekötöm magam mással :) nem gondolkozok rajta annyit.
nov. 21. 15:57
 2/9 A kérdező kommentje:

Akkor szinte egyszerre várjuk 🤗

Szerintem elírtam nekem először halvány volt a teszt aztán erősebb és már szinte teljesen erős talán egy lehelettel halványabb mint kontroll csík de elvileg az nem baj ,de pont ez az a kisebbik lányommal halvány volt és egyből úgy voltam vele hogy "két csík pozitív terhes vagyok jön a tesó " Most is nagyon örülök nyilván és várom nagyon de akkor most miért nem tudok ilyen természetesen hozzá állni? 😭

nov. 21. 16:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A januári vetélés után, kb naponta 4 tesztet csináltam... aztán sajnos mensi szerint mentem 6 hetesen, de ugye nekem hosszabb ciklusom volt, később volt pozi az ovuteszt is, tehát egy héttel korábban voltam.. nagy méretű petezsák volt csak.. másfél hét múlva már volt szikhólyag... így végül harmadszorra lett meg a baba szívhanggal... hát azt hittem megbolondulok, olyan lassan telt az idő, és nagyon határeset volt, hogy lesz e baba a méretek alapján. Nekem a kisfiam iskolát kezdett, így azért volt, ami terelje a gondolataim, de sose voltam nyugodt. A körülöttem lévők mondogatták csak, hogy legyek pozitív, minden rendben lesz, ő megérkezett. Rólunk tudni kell, hogy 14 éve babatervezésben vagyunk, tehát jócskán váratott magára az első gyermek is és most a második is. A tesztgyártók belőlünk éltek eddig XD Két vetélés és egy kémiai is volt menetközben. Szóval tényle gminden vizsgálat előtt remegve indultam útnak.

Egy anya mindig aggódik, a terhesség alatt és utána is :) Valóban nehéz higgadtnak maradni, de egy idő után belerázódik az ember. Terhesen a 12. hét után szokás a leginkább megnyugodni, utána már azért egészen más a dolog, csak addig kell kitartani. Jönnek az ünnepek, próbálj arra készülődni, az is elég nagy feladat, talán gyorsabban telik az idő :)

Jó egészséget és boldog babavárást, na meg sok türelmet :D

21hkm

nov. 21. 16:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a nyári vetélésem óta sehogy nem tudom megnyugtatni magam. Mondjuk nekem nem is szépek a tesztjeim szóval az se segít.
nov. 21. 16:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Én teljesen végigaggodtam az első 20 hetet, most vagyok a 21.ben és kezdek megnyugodni, mióta gyakrabban érzem a babát mozogni..:)
nov. 21. 17:30
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat 🤗

3-as köszönöm hát a két lánnyal meg egész "könnyű" bevallom szívem mélyén szorítok egy fiúért ,úgymond ezért is jön a harmadik hátha , nyilván ha nem negyedik már nem lenne , a lényeg hogy jöjjön egészségesen

A karácsonyra én még ilyenkor nem készülök majd december elejétől 🤗 Addigra dokihoz is megyek

Ez a vicc hogy volt két terhességem de most szurkal a hasam meg olyan "mindjárt megjön" érzés van biztos volt az első kettővel is de gondolom akkor nem idegeskedtem rá

De próbálom úgy felfogni hogy ha jönni akar úgyis jön , ha nem akkor úgyis elmegy (ahogy olvasom )

nov. 21. 18:32
 7/9 A kérdező kommentje:

4-es én úgy tudom két csík mindenképp pozitív , eddig én se tudtam máshogy hogy sötétebb világosabb a kislányommal olyan halvány volt hogy csak na és már 3 éves (bár nem is teszteltem többet csak egyet meg azután de az is halvány volt egy eroshoz képest de már jól látható)

Úgy voltam vele a két csík pozitív aztán most is halványka volt (nem várt előtt 2nappal) na most utánna neztem (bár ne tettem volna) és ezen indult az egész para,de ezt el kell engedni és megvárni az ultrahangot az mondd tutit:-)

nov. 21. 18:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia

Hasonló cipőben vagyok.

Van már egy lombik babám.

Kistesót szerettünk volna, 4.re sikerült, de előtte 2 beültetésnél is volt + tesztem, de az 5.hétig sem jutottunk, 20-nál megállt a hcg szint :(

Most 7 hetes 1 napos, rettenetesen izgulok, félek, aggódok, folyton ezen rágodok, nem tudok megnyugodni, pedig nekem már volt 3 ultrahangom, 6+1 volt az utolsó ahol 3.1mm-s embrió volt szívhanggal, mégsem tudok megnyugodni, pedig a kislányomnál nyugodtabb voltam, úgy voltam vele ha már van szívhang minden rendben lesz, most mégis hatalmas félelem van benne, nekem kb semmi tünetem, cicim feszül és nagyon ritkán van hányingerem, de se görcs , sem szurkálás semmit nem érzek a hasamban, lényegében mintha üres lennék :(

nov. 21. 21:21
 9/9 anonim ***** válasza:
8-as hidd el a szurkálás, görcsölés sem megnyugtató tünet. Nekem pár naponta szokott lenni egy pici, én olyankor azon parázok nehogy megjöjjön. Főleg hogy volt egy kémiaim ami 4+2 napján véget ért. Nekem is csak a cicim feszül és nagyon érzékeny. Hányingerem még egyszer nem volt. Igazából nem is érezhetnénk ilyen korán hogy van ott valaki, majd a második trimesztertől mikor elkezd mozogni a vége felé, de akkor meg azért leszel nyugtalan ha a harmadikban meg alig érzed mozogni. Kössétek le magatokat valamivel, ne gondolkozzatok ilyeneken. Mondjátok hogy minden rendben lesz, erős baba. 🥰 vigyázzatok magatokra. #1-es voltam
nov. 22. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!