Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is gyomorgörcsöt, pánik...

Más is gyomorgörcsöt, pánik félelmet érzett,mikor a barátnője elmondta,hogy terhes?

Figyelt kérdés

Barátnőm terhes lett,2 éve járunk.

Eddig olyan tökéletes volt minden.

Úgy értem van egy kis lakásom a barátnőm egy nagy házban él az anyjával,és a fiával.

Igen van egy 6 éves fia egy régebbi kapcsolatából,de a gyerek apja kb.le se sz@rja.

Nem éltünk együtt de a péntek-szombat-vasárnapokat mindig náluk töltöttem,de hétközben is gyakran találkoztunk csak olyankor nem aludtam ott,ilyenkor mindig valami aktív családi programokat csináltunk grillezés náluk, állatkertbe mentünk,strandolás,horgászás stb.

A kisfia apafiguraként tekint rám,és én is jól ki jövök vele természetesen.

De mindig ott volt,hogy hétköznapokon haza megyek a kis kuckómba és egyedül vagyok és ezt abszolút élveztem.

Most ez megfog teljesen változni.

Gyomorgörcsöm van és pánikfélelmem.

Más is érzett ilyet?

aug. 31. 07:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Vagy úgy gondoltad, hogy nem költöztök össze, mindenki marad a helyén mint eddig, és majd jársz hozzájuk? Így megmaradna a kuckód ahogy írtad, csak valahogy mégse jó.
aug. 31. 09:37
 12/21 anonim ***** válasza:
36%
Pedig össze fogtok költözni,aztán nem jön össze szakítotok és fizeted a gyerektartást.
aug. 31. 10:19
 13/21 anonim ***** válasza:
77%

Nyilvánvalóan nem vagy készen sem a gyerekvállalásra, sem az elköteleződésre. Ellenkező esetben már összeköltöztetek volna.

Egyébként a kapcsolat már most halálra van ítélve, igazából 1 hónapot nem laktatok együtt egyhuzamban. Ha megszületik a gyerek, akkor a nyakadba szakad egy hatéves, aki lehet jófej hetente 1x-2x, de 24 órában más. Mellé kapsz egy visító csecsemőt és egy hulla fáradt anyukát.

Szerintem ennek annyi.

Valszeg az lesz, hogy ha össze is költöztök, hamar megutáljátok egymást, te meg fizeted majd a gyerektartást.

Nem is tudom melyikőtök a nagyobb marha a sztoriban.

aug. 31. 10:23
 14/21 anonim ***** válasza:
76%

Én a félelem részhez kommentálnék. Van olyan férfi, aki tervezett gyereknél is ezt érzi. Pl a férjem erősen parentifikált gyerek volt és terhességek során végig csak a közelgő feladatot érezte. Azután kezdett el feloldódni, hogy megszülettek a gyerekeink.

Ha ehhez hozzátesszük, hogy a ti kapcsolatotok még nem volt az összeköltözés szintjén, teljesen normális amit érzel.

aug. 31. 10:38
 15/21 anonim ***** válasza:
77%

Ez még elég komolytalan kapcsolat volt. Magyarán dugni és programozni jártatok össze.

Egyáltalán terveztél vele (és a gyerekével) valaha is összeköltözni, ha nincs ez a baleset? 2 év már elég idő lenne, hogy ez bekövetkezzen.

Vagy épp az volt jó a kapcsolatban, hogy nincs elköteleződési szándék, ami kell, az megvan, de neked van egy saját birodalmad, ami csak a tiéd?

aug. 31. 10:43
 16/21 anonim ***** válasza:
81%
10:43 miért van lepontozva? Teljesen igaz.
aug. 31. 11:45
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem értelek. Ha nem akartál gyereket, akkor ez nagyon hülye kifogás, hogy elfogyott a második menetre a gumi. Húztad volna legalább ki, ha ennyi eszed volt, már bocs.🤦 Mert szép elképzelés, hogy te majd mennyire fogod szeretni szegény gyereket, de a 15osnek van igaza: te sosem akartál ezzel a nővel osszekoltozni, családot alapítani. Ha pedig (remélem) tévedek, akkor ebben a pillanatban koltoztesd magadhoz a gyerekével együtt, mert családként csak úgy működhettek normálisan. Vállald a tetteid következményeit.
aug. 31. 12:40
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

14-es vagyok

Az jutott még eszembe, hogy ismerek olyan szülőpárt, akik nagyon bölcsen ilyen esetben nem forszírozták, hogy tovább ugorjanak azonnal a család szintre. Közel élnek egymáshoz és most már nincsenek is együtt, de olyan szépen nevelik a kisfiukat megosztva. A gyerek se úgy néz ki, mint akinek a feje fölött harcolnak.

aug. 31. 13:29
 19/21 anonim ***** válasza:
77%

Ettol meg lakhatsz kulon...

Marad a rendszer h hetvegere mesz es akkor babazol. Hatkoznap meg elvagy a kuckodban.

Am mond el h mennyire parazol felsz ... Nem art ha tudja...

aug. 31. 14:07
 20/21 anonim ***** válasza:
61%
2 éve jártok és még nem merült fel, hogy hogyan tovább? Én a csaj helyében már leléptem volna tőled, ha nem látom, hogy szeretnél egyszer családtag lenni és nem csak örökre összejárogatni. Ha viszont ez volt tervben, akkor hajrá, itt a lehetőség belevágni. De jobb lett volna igen, előbb kipróbálni, hogy akkor is tudtok-e jóban lenni, ha nincs hová hazamenni egymás elől.
aug. 31. 15:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!