Olyan terhességgel, ahol még nem látszik a pocak, megkérhetem, hogy leüljek buszon/villamoson, vagy csak hülyének néznének?
Úuh, de primitívek itt egyesek...
Komolyan szúrja néhány érzelmisivár, mentális sérült ember szemét az, hogy egy terhes kismamát (pláne nagy pocakkal!) ingyen beengedünk, ha rájön a Wc-zhetnék? Komolyan szúrja a szemét néhány beteg embernek az, hogy a helyet is bármikor átadjuk nekik, mi, intelligens, normál emberek?
Legyen ez egész életetekben a legnagyobb frusztráció, azt kívánom! Igen, a terhesség nem betegség, hanem állapot, azonban egy különleges állapot, ami különleges bánásmódot igényel és érdemel! Az meg már hagy legyen mindenkinek a magánügye, hogy terhesen is dolgozik: én 8 hónapos terhesen is még dolgoztam! 😉 Sose volt gondom az ülőhellyel, mert ahogy felszálltam a Bkv-ra, mindig felpattant valaki, de ez a normális, ezt fogadjátok el! Ettől leszel egy kulturált, normális, intelligens ember egy primkó, suttyó, paraszt buta bunkó helyett...🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!