Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan terhességgel, ahol még...

Olyan terhességgel, ahol még nem látszik a pocak, megkérhetem, hogy leüljek buszon/villamoson, vagy csak hülyének néznének?

Figyelt kérdés
Nem akarom kikérni magamnak, de napi szinten használok tömegközlekedést, sokszor nagyon zsúfolt, és nincs hely. Van, hogy olyanokat fékez a busz, hogy félek, főleg, mert sokszor szédülök és rosszul vagyok ebben a melegben. Még csak 9 hetes vagyok, ruhában egyáltalán nem látni a hasamat, nem is a teher miatt nincs egyensúlyom, hanem a fent írtak miatt.
aug. 16. 16:56
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
52%
Fura..akkor csak én dolgoztam olyan helyen ahol nem kellett fizetni a mosdó használatert.
aug. 17. 23:45
 22/48 A kérdező kommentje:
Sajnos a legtöbb helyen tényleg kelll🤔 Már mekiben is ezért van kódos wc. Mondjuk ha rajtam múlna, egy kismamát beengednék.
aug. 18. 00:04
 23/48 anonim ***** válasza:
35%
Kérdező, ennyi erővel nyugdíjast. kisgyerekest, rosszul lévőt műszakban dolgozót miért nem? Csak az a valaki aki képe volt gyereket gyártani a többi pisilje össze magát?
aug. 18. 06:14
 24/48 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező te nagyon más világban élsz. Igen, ha nem érzed jól magad, akkor kérj segítséget, de ezen kívül miért kellene bárhol is más bánásmódban részesülnöd? Az hogy terhes vagy csak neked ekkora újdonság. Más terhes nők is kivárják a sorukat a pénztárnál, állnak a buszon és fizetnek a pisilésért. Sőt van akinek van kisgyereke és közben várandósak és ők is fizetnek. Te nagyon átestél a ló túloldalára. Mondom ezt 2 gyerekes anyaként.
aug. 18. 09:39
 25/48 anonim ***** válasza:
58%
Kedves utolso En is igy gondolom.ahogy Te :) en vagyok az aki kerdezte ha ennyire rosszul van hova maszkal mindennap?! Szeritnem a kerdezo azt hiszi hogy kulonleges allapotba van es mindenki igy gondolja. Az orszag mindenkit erre biztat hogy csaladalapitas de a hetkoznapokba ugyan olyan emberek vagyunk mint akik nem terhesek. Egyebkent ugy vagyok vele ha megterhelo nem kell csavarogni nem kell dolgozni.
aug. 18. 11:26
 26/48 anonim ***** válasza:
47%
Azért engednéd be magad a Meki vécéjébe ingyen, mert kismama vagy? :D a nyugdíjas akkor miért nem mehet ingyen? Vagy akár én is, aki dolgozik 8 órát és nem keveset vonnak az adójából. El vagy kicsit tájolva.
aug. 18. 21:16
 27/48 anonim ***** válasza:
24%
#26! Mert neked 8 óra munkától valószínűleg nem is kell 5 percenként pisilned. Egyébként a terhesség nem zárja ki a munkát, a kérdező is írta, hogy dolgozik.
aug. 18. 21:31
 28/48 anonim ***** válasza:
41%
A 23-asnak gratulálok a "gyereket gyártani" kifejezésért...nem mindenkinek sikerül olyan könnyen.
aug. 18. 21:48
 29/48 anonim ***** válasza:
0%

Úuh, de primitívek itt egyesek...

Komolyan szúrja néhány érzelmisivár, mentális sérült ember szemét az, hogy egy terhes kismamát (pláne nagy pocakkal!) ingyen beengedünk, ha rájön a Wc-zhetnék? Komolyan szúrja a szemét néhány beteg embernek az, hogy a helyet is bármikor átadjuk nekik, mi, intelligens, normál emberek?

Legyen ez egész életetekben a legnagyobb frusztráció, azt kívánom! Igen, a terhesség nem betegség, hanem állapot, azonban egy különleges állapot, ami különleges bánásmódot igényel és érdemel! Az meg már hagy legyen mindenkinek a magánügye, hogy terhesen is dolgozik: én 8 hónapos terhesen is még dolgoztam! 😉 Sose volt gondom az ülőhellyel, mert ahogy felszálltam a Bkv-ra, mindig felpattant valaki, de ez a normális, ezt fogadjátok el! Ettől leszel egy kulturált, normális, intelligens ember egy primkó, suttyó, paraszt buta bunkó helyett...🤷‍♀️

aug. 19. 12:30
 30/48 anonim ***** válasza:
84%
Az a gond hogy kedves anyuka azt hiszi mind ez neki jar alanyijogon. Kicsit ketto labbal a foldon jarna akkor nem igy valaszoltunk volna neki.
aug. 19. 12:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!