Olyan terhességgel, ahol még nem látszik a pocak, megkérhetem, hogy leüljek buszon/villamoson, vagy csak hülyének néznének?
Figyelt kérdés
Nem akarom kikérni magamnak, de napi szinten használok tömegközlekedést, sokszor nagyon zsúfolt, és nincs hely. Van, hogy olyanokat fékez a busz, hogy félek, főleg, mert sokszor szédülök és rosszul vagyok ebben a melegben. Még csak 9 hetes vagyok, ruhában egyáltalán nem látni a hasamat, nem is a teher miatt nincs egyensúlyom, hanem a fent írtak miatt.aug. 16. 16:56
1/48 anonim válasza:
Persze megkérheted bár nem tudom ott a Balkánon Érdekel-e valakit 😏
2/48 anonim válasza:
Én biztos átadnám. Nem kell megmondani azt sem hogy terhes vagy, nem érzed jól magad és kész.
3/48 anonim válasza:
Simán! Még terhesség sem kell hozzá, ha rosszul érzed magad, ne félj helyet kérni valakitől, aki jó/ jobb állapotban van!
4/48 anonim válasza:
És igen, én is azonnal átadnám a helyem, ha valaki szólna, hogy nincs jól! Intelligens, egészséges ember ebbe nem áll bele.
5/48 anonim válasza:
Megpróbálhatod. Én egyszer kértem helyet mondták üljek a földre.
6/48 anonim válasza:
Ilyenkor még ne mond, hogy azért, mert terhes vagy. Szimplán nem érzed jól magad. Pont. Nem kell magyarázkodni és okot sem kell adni, hogy bunkózzanak veled, mert nem látszik még, hogy terhes vagy.
7/48 anonim válasza:
Én egy tarkopasz skinhead kinézetű batár állat vagyok, a többség fél tőlem, de pont ma volt rá példa, hogy a buszon megkérdezte egy cigány lány, hogy átadom e a helyemet mert nemérzi jól magát. Szó nélkül átadtam a helyem és még a bontatlan vízemet is mellékeltem mellé.
Vannak még normális emberek, szerintem többen is vagyunk mint a bunkó parasztok, csak ugye ők hangosabbak.
8/48 anonim válasza:
Figyu, én 37 hetes terhesen is bárkinek átadnám a helyem, ha kulturáltan szól, hogy rosszul van és szeretne leülni, vagy ha látom rajta, hogy nem érzi jól magát. Szóval nyugodtan. Azért szerencsére én azt tapasztalom, hogy kevesebb a suttyó, mint az EMBER a budapesti tömegközlekedésen is szerintem! :) Engem már inkább az idegesít, hogy mindig mindenki mindenhol lenakar ültetni komolyan. :D (De jól esik egyébként, nyilván.)
9/48 anonim válasza:
Ha nem mindennapos, hanem akkor amikor nem érzed jól magad, akkor persze kérj meg nyugodtan valakit.
10/48 anonim válasza:
#9 terhesen, rosszullétes hullámokkal fűszerezve?
DE, kérjen csak meg nyugodtan minden nap valakit, hogy adja át a helyét! Most 9 hetes, 3 hét, és már a pocakja is látszódni fog valamelyest, de ha nem, akkor is megilleti a biztonság, az ülőhely!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!