Ma megnyomtam a babám a pocakban, ettől neki lehet sérülése? Pl ott lesz egy lila folt szülés után vagy bármi?
Tudom, hogy nagyon védett helyen van ott bent. De ma ahogy mozgolódott egy ponton párszor megnyomtam a hasam hátha ott is mozog. Nem szándékos volt, de pont egyszerre mozdult ahogy én megnyomtam azon a ponton a hasam és éreztem, hogy ott valamit megnyomtam neki, ugye pont akkor nyomta ki magát azon a helyen.
Nagyon fura érzés volt és szerintem elég erős lehetett neki. Nem tudom melyik testrésze lehetett de utána abba hagyta a mozgolodást jó pár órára.
Persze azóta már mozog, most is épp csuklik csak, hogy emiatt lehet maradandó sérülés később a testén?
🤦🏻♀️
Nem, nem lesz lila folt a gyereken. És kizárt, hogy ennyitől bármilyen maradandó sérülése legyen.
1 NE NYOMKODD A HASAD!
2 Nem sérült meg.
Elő ne gorduljon mégegyszer.
Pörög-forog, mozog, átfordul, rúg, könyököl, stb.
A picikém egyszer úgy hólyagon rúgott, hogy bepisiltem.
Ott a magzatvíz. A méhfal. A hasfal izomzata. A hasfal zsírrétege. A bőralja, az irharéteg és a hámréteg.
Ha tanultál biológiát, tudhatnád, hogy ennyitől nem lesz baja egy magzatnak.
Majd a Ctg -n nagyon meg fogsz lepődni, ha a szülésznőnek kell felébresztenie a babát a pocskodban.
Nyilván semmi baja nem történt emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!