Aki gepkozelben van adna tanacsot?
Ma megyek a 12. heti uh.-ra, fél 4-re. Az lenne a kerdesem, hogy igyak sokat vagy ne? Pisiljak elotte vagy ne? Egyek, vagy inkabb csak keveset? Illetve ugye jol tudom, hogy ilyenkor merik a crl-t, es a nyaki tarkoredot, es egy vervetel van?
Bocs a sok kerdesert, nagyon izgulok... Tavasszal pont a 12. hetin tudtuk meg, hogy elhalt es ma nem akarom ezt hallani, inkabb pozitiv vagyok :)
Szia!
Már harmadszor ülök neki válaszolni, de nem hagynak nyugton írogatni. Most végre törpe elaludt, a lányom meg kint biciklizik, van némi szabad időm.
Először is gratulálok az esküvőtökhöz én nagyon házasság párti vagyok. Szerintem az esküvő után olyan minden nap, mintha be lenne aranyozva. Ünnepélyes. Nekem nagyon sokat számít a mai napig, immár 12 éve, hogy férjnél vagyok és minálunk most is nagy a szerelem hála a jó Istennek. Nektek is ilyen nagy boldogságot kívánok és azt, hogy ha nézeteltérés akad köztetek ,akkor azt mindig meg kell őszintén beszélni és akkor tényleg semmi nem vethet véget egy jó házasságnak. Na de nem akarom neked itt előadni a nagy bölcs öreg házast.
Írtad, hogy el vagy tévedve egy kicsit a baba cuccok bőségében. Ha gondolod, nagyon szívesen segítek neked egy már jó bevált konkrét vásárlási listával is, vagy esetleg , hogy nálunk miből melyik márka vált be (mellszívó, cumis üvegek, cumik tekintetében) esetleg, hogy min azok a dolgok, amik teljesen felesleges pénzkidobásnak számítanak.
Én is ma kaptam Apától kimenőt gyerekmentesen, hogy vegyem meg ami még kell a kicsinek, de alig van szükség pár dologra.
Jövő héten kezdem kimosni neki a ruhácskáit.
Amióta voltam orvosnál és azt mondta, hogy minden a legnagyobb rendben van velem, határozottan jól érzem magam, csak a hasam nagyon feszül. 107 cm a pocakom.
Kiváncsi vagyok, mikor fogok szülni. Nekem kb 2 hete alig mozog a baba, inkább csak nyújtozkodik, és ha lefekszem az oldalamra, akkor kezd rugkapálni, de már csak kisebbeket. Gondolom ez így normális, főleg hogy igen nagy lehet a lelkecském. Egyre többször kapom magam azon, hogy gondolatban már ott tartok, hogy a karomban van és puszilgatom. Már nagyon várom őt, de azt is tudom, hogy addig van nyugi, amíg ő bent van.
Kívánom nektek, hogy még legyen időtök átköltözni és kialakitani a babaszobát! Elég izgalmas dolog ennyire a végére hagyni egy ekkora nagy munkát, de biztos menni fog.
Te mikor készíted össze a kórházi cuccodat? Nem félsz a szüléstől? Én egyre többet gondolok rá. Talán azért mert egy kicsit megijesztett a doki, hogy hatalmas lesz a baba.
kertes házba költöztök? Tartjuk majd akkor is a kapcsolatot, ha meglesznek a babáink? esetleg majd kitalálhatnánk valami más formát ahol írogatunk egymásnak, hogy ne olvassa a fél ország.
Most elköszönök, vigyázz magatokra és ne emelj nagy súlyokat a költözésnél!
Szia!
Olyan jó olvasni a leveleidben, hogy ilyen csodás kapcsolatban éltek. Mi is abban hiszunk, hogy a dolgokat meg kell beszélni, mert csak úgy tudunk rajtuk segíteni. Én is nagyon házzasságpárti vagyok, és a tradiciók betartására torekszem. Bár azzal, hogy a baba egy kicsit elobb bekéreckedett hozzánk, egy kicsit felborította a gyerekkori terveimet, de a boldogságunkat csak fokozta :)
Aranyos vagy, hogy felajánlottad a listád, szívesen veszem. Bár én is próbáltam írni magamnak egyet a mihez tartás miatt, de mindenesetre jól jon, hisz lehet valamirol abszolút elfelejtkeztem. Ahogy irtad is, van, akiknek bizonyos dolgok nagyon beváltak, én meg szeretem az ilyet meghallgatni. Egy-két barátnom is adott tanácsot, mik voltak, amit újra nem vennének meg. A pelenkából Pamperst vettem, nem tudom valóban jó-e, de épp olyan jó áron tudtam hozzájutni, hogy erre esett a választás. A mellszívóval vagyok kicsit gondba. Kézire gondoltam... Illetve úgy dontottem, sterilizálót nem veszek, mert kb idoben, energiában ott vagyok, mintha kifozném. A popsitorlobol meg nem merek bevásárolni, mert mi van, ha nem bírja a pici bore... Nos, így állok :)A nagyobb dologból a matrac, meg egy kisszekrény hiányzik, illetve a babaorzo, de arról megoszlanak a vélemények. Te mit gondolsz róla?
Te már, ahogy írod, lassan mindent beszereztél, és csak a mosás, vasalás, pakolászás marad. Én is nekiállok lassan mosogatni a ruhácskákat, aztán arra gondoltam bezacskózom, és dobozolom. Remélem úgy nem lesz semmi baja. Ahogy folyamatosan veszem a dolgokat magamnak, a kórházi cuccokat is úgy rakom ossze. A babának nem tudom milyen ruhácskát válsztok még. Te mikor pakolod a kórházit? Tudod már miben hozzátok haza?
Képzeld én is álmodtam már a babával, hogy megvolt már és tologattam, fogtam. De nem emlékszem a vonásaira. Olyan jó volt, de azért bennem van, hogy vajon jól csinálok-e majd mindent :)
Azt már mi is tudjuk, hogy 3.5-4kg kozé van saccolva. Én elsore megelégednék egy picit kisebbel is, viszont az se baj ha benn novekszik, mert akkor hagy egy kis idot a rendezkedésre. Na de majd a kisasszony eldonti mikor kíván csatlakozni hozzánk idekinn :)
Te mikorra vagy kiírva pontosan? Én máj.4-re, tehát még 8 hetem van, ha minden igaz. A szuléstol nem félek (még!). Azt tudom, hogy piszokul fog fájni, és hogy benn nem fog maradni :)
Én is méreckedtem ma reggel. Nekem 106cm a hasam, és 74 kg vagyok (vagyis plussz 6 jott rám). Csak egy nagy pocak van elottem, szinte ennyi a változás :) Annyira élvezem ezt az állapotot, hogy el tudnám még viselni hónapokig. Mostanában nekem nagyon élénk napkozben is, szinte óránként hullámzik a hasam. De nekem is este oldalt fekve viszi a prímet. Nem tudom, hogy olyankor mi torténik, de akkor a legaktívabb.
Tényleg, mi van a savaddal? Jobb lett?
Kicsit izgulok, hogy lesz a koltozés, mert szerettem volna teljes erovel részt venni, de így nyílván mint egy asziszta veszek benne majd részt :)Pedig szeretek rendezgetni, és megtalálni a dolgok tokéletes helyét. Látom már lelki szemeimmel, hogy szegény páromra mi vár:)
`Nem az ott nem lesz jó...kicsit errébb...mégse... inkább,ahogy elobb volt...` :)) Persze, nem fogok idegeskedni annyira, majd menet kozben kialakul szépen minden. Kertes ház lesz, aminek kimondottan orulunk.
Mindenképp szeretném tartani a kapcsolatot a babák szuletése után is. Van egy e-mail címem, amin tudnánk levelezni, de nem tudom, hogyan tudnám privátba elkuldeni. Ha van valami otleted ird meg.
Megint jó hosszúra sikerult, bocsi :)
Vigyázz magatokra! Szép napot!
Szia!
Ha minden igaz kuldtem kettot is. Remélem sikeresen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!