Aki gepkozelben van adna tanacsot?
Ma megyek a 12. heti uh.-ra, fél 4-re. Az lenne a kerdesem, hogy igyak sokat vagy ne? Pisiljak elotte vagy ne? Egyek, vagy inkabb csak keveset? Illetve ugye jol tudom, hogy ilyenkor merik a crl-t, es a nyaki tarkoredot, es egy vervetel van?
Bocs a sok kerdesert, nagyon izgulok... Tavasszal pont a 12. hetin tudtuk meg, hogy elhalt es ma nem akarom ezt hallani, inkabb pozitiv vagyok :)
a 12. heti még hüvelyi lesz de már elég nagy a baba pisilhetsz elötte.
egyél nyugodtan mert lehet sokat kell várni.
vérvétel? a 12. hét körül van de nem az uh napján az tuti.
++++++++++++++++
Nekem a vérvétel a 13.héten volt,az volt a kombinált teszt és akkor elötte volt egy ultrahang is,a nyaki redös.De itt nem számitott hogy mit és mennyit eszel és hogy mikor.
Ehetsz nyugodtan,ahogy jól esik.
szia
Én amikor a 12-ik heti uh-ra mentem , tőlem nem vettek vért és mindent ugyanúgy tettem mint máskor.
Ne izgulj, nem lesz semmi gond!
Egyél igyál sokat, hogy aktív legyen a baba:)
mielőtt bemész vizsgàlatra ne pisilj, teli hólyagnál állítólag jobban látják a babát.
Vérvételre csak beutalót kapsz, az máskor lesz és oda éhgyo
orral kell menni.
Koszonom a valaszt! Igaz, hogy is olvasnátok :)
De ez a kerdes szamomra 3-4 orat aktualis, utana igy vagy ugy, de tul leszek rajta.
Drukkoljatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!