Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki gepkozelben van adna...

Aki gepkozelben van adna tanacsot?

Figyelt kérdés

Ma megyek a 12. heti uh.-ra, fél 4-re. Az lenne a kerdesem, hogy igyak sokat vagy ne? Pisiljak elotte vagy ne? Egyek, vagy inkabb csak keveset? Illetve ugye jol tudom, hogy ilyenkor merik a crl-t, es a nyaki tarkoredot, es egy vervetel van?

Bocs a sok kerdesert, nagyon izgulok... Tavasszal pont a 12. hetin tudtuk meg, hogy elhalt es ma nem akarom ezt hallani, inkabb pozitiv vagyok :)

2010. okt. 26. 12:38
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 anonim ***** válasza:
43%
aki ezt olvassa az mind gépközelben van :P
2010. okt. 26. 12:40
 2/66 anonim ***** válasza:
így van, ezeket mérik, ezen kívül nézik az orrcsontot, hogy megvan-e. vérvétel valószínű holnap reggel lesz. evés/ivás nem befolyásol, ahogy jól esik, úgy menj.
2010. okt. 26. 12:42
 3/66 anonim ***** válasza:
14%

a 12. heti még hüvelyi lesz de már elég nagy a baba pisilhetsz elötte.

egyél nyugodtan mert lehet sokat kell várni.

vérvétel? a 12. hét körül van de nem az uh napján az tuti.

++++++++++++++++

4/66 anonim ***** válasza:
Szia!Sztem pisilj elötte,mert ez hüvelyi ultrahang lessz!Vérvétel nincsen ehetsz nyugodtan:)Remélem,hogy minden rendben lessz!!
 5/66 anonim ***** válasza:

Nekem a vérvétel a 13.héten volt,az volt a kombinált teszt és akkor elötte volt egy ultrahang is,a nyaki redös.De itt nem számitott hogy mit és mennyit eszel és hogy mikor.

Ehetsz nyugodtan,ahogy jól esik.

2010. okt. 26. 12:43
 6/66 anonim ***** válasza:

szia

Én amikor a 12-ik heti uh-ra mentem , tőlem nem vettek vért és mindent ugyanúgy tettem mint máskor.

Ne izgulj, nem lesz semmi gond!

7/66 anonim ***** válasza:
Én ettem elötte meg ittam is.Ugy is jó lett a vérvétel eredményem.De van aki nem szokott.Pisilni is nyugottan elmehetsz.Annyit igyál amennyi jól esik.Nem befojásolja szerintem.Minden jót.27 km
 8/66 anonim ***** válasza:

Egyél igyál sokat, hogy aktív legyen a baba:)

mielőtt bemész vizsgàlatra ne pisilj, teli hólyagnál állítólag jobban látják a babát.

Vérvételre csak beutalót kapsz, az máskor lesz és oda éhgyo

orral kell menni.

2010. okt. 26. 12:44
 9/66 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt! Igaz, hogy is olvasnátok :)

De ez a kerdes szamomra 3-4 orat aktualis, utana igy vagy ugy, de tul leszek rajta.

Drukkoljatok :)

2010. okt. 26. 12:44
 10/66 anonim ***** válasza:
Lehet hogy neked már nem hüvelyi lesz.Nekem akkor már rendes ultrahang volt.
2010. okt. 26. 12:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!