Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki gepkozelben van adna...

Aki gepkozelben van adna tanacsot?

Figyelt kérdés

Ma megyek a 12. heti uh.-ra, fél 4-re. Az lenne a kerdesem, hogy igyak sokat vagy ne? Pisiljak elotte vagy ne? Egyek, vagy inkabb csak keveset? Illetve ugye jol tudom, hogy ilyenkor merik a crl-t, es a nyaki tarkoredot, es egy vervetel van?

Bocs a sok kerdesert, nagyon izgulok... Tavasszal pont a 12. hetin tudtuk meg, hogy elhalt es ma nem akarom ezt hallani, inkabb pozitiv vagyok :)

2010. okt. 26. 12:38
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:

azt láttam, hogy te vetted a lapot és nem sértődtél meg, de egyébként én sem, csak megállapítás volt.

majd valamikor számolj be, hogy mi volt. ez már nagy élmény lesz, lehet látni majd a monitoron, ahogy rugdos, "integet", nagyon aranyos lesz.

2010. okt. 26. 13:20
 22/66 A kérdező kommentje:
Annyira remelem, hogy ezt latom, es nem azt, amit multkor. De akarhogy is lesz (biztos minden jol alakul) megirom!
2010. okt. 26. 13:22
 23/66 anonim ***** válasza:

Szia,tudom már késő írni...

engem jól kinevettek,h teli hólyaggal mentem:))de jó fejek voltak:)

Nem kell már ilyenkor teli hólyag,inkább már zavaró a vizsgálatnál.

Azt mondták,hogy legközelebb nyugodtani menjek pisilni:)

Remélem minden oké nálatok!!

2010. okt. 26. 15:38
 24/66 anonim ***** válasza:

Előző vagyok..bocsánat még leakartam írni,hogy én is tavasszal a 12.heti uh-tudtam meg,h már nem él a baba...tudom mit érzel.

De biztos minden rendben ,mert én most vagyok 15+3 hetes terhes és minden oké...tuti,hogy Nálatok is!

Szorítok,nagyon-nagyon!

2010. okt. 26. 15:41
 25/66 anonim ***** válasza:
a 12. heti az hasi uh volt nálam...
2010. okt. 26. 17:11
 26/66 anonim ***** válasza:
Mi volt az uh-n? Remélem minden rendben volt. Én is csütörtökön megyek a 12. genetikai uh-ra és már most izgulok. Tavaly mi is elveszítettünk egy babát a 20. héten, most már előre izzad a tenyerem. Írd meg légyszi mi volt!
2010. okt. 26. 19:20
 27/66 anonim ***** válasza:
12.56-os vagyok: tudom, hogy nem ismerjük egymást, de ennek ellenére többször eszembe jutottál és őszintén remélem, hogy minden rendben volt az ultrahangon. Remélem még hallhatunk felőled. :)
2010. okt. 26. 22:10
 28/66 A kérdező kommentje:

Sziasztok, hat itt vagyok! Kicsit kesve, de ahogy megigertem beszamolok.

Eloszor is koszonom Nektek, hogy ennyire drukkoltatok, sok erot adott igy menni.

Hatalmas elmeny volt latni :) 6,5cm, hasi uh.-ot csinaltak, es utana vettek vert. Jo sokaig benn lehettunk, mert osregi gep volt, es en kertem, hogy az orrcsontot is nezzuk meg. Annyira regi a gep, hogy nem lehetett szivhangot hallgatni.:( De lattuk, hogy dobog a szive :)Azt mondtak, minden rendben es egy kicsit nagyobb is.

Ez legyen a letobb, de azt hittem tudom, hogyan szamolgatjak a terhessegi kort es most egy picit osszezavarodtam...

Nektek is tiszta szivembol kivanom a legjobbakat!!!

2010. okt. 27. 13:18
 29/66 anonim ***** válasza:
Szuper!!! Nagyon örülök neked! Nekem jövő hét kedd a 12. heti uh, én is várom már. Második babám lesz, reméljük. :)
2010. okt. 27. 15:49
 30/66 A kérdező kommentje:

Szia

Szoritok Neked! Majd ird meg neked mik voltak a meretek:)

Es mar hogyne lenne minden rendben :)

2010. okt. 27. 18:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!