Aki gepkozelben van adna tanacsot?
Ma megyek a 12. heti uh.-ra, fél 4-re. Az lenne a kerdesem, hogy igyak sokat vagy ne? Pisiljak elotte vagy ne? Egyek, vagy inkabb csak keveset? Illetve ugye jol tudom, hogy ilyenkor merik a crl-t, es a nyaki tarkoredot, es egy vervetel van?
Bocs a sok kerdesert, nagyon izgulok... Tavasszal pont a 12. hetin tudtuk meg, hogy elhalt es ma nem akarom ezt hallani, inkabb pozitiv vagyok :)
azt láttam, hogy te vetted a lapot és nem sértődtél meg, de egyébként én sem, csak megállapítás volt.
majd valamikor számolj be, hogy mi volt. ez már nagy élmény lesz, lehet látni majd a monitoron, ahogy rugdos, "integet", nagyon aranyos lesz.
Szia,tudom már késő írni...
engem jól kinevettek,h teli hólyaggal mentem:))de jó fejek voltak:)
Nem kell már ilyenkor teli hólyag,inkább már zavaró a vizsgálatnál.
Azt mondták,hogy legközelebb nyugodtani menjek pisilni:)
Remélem minden oké nálatok!!
Előző vagyok..bocsánat még leakartam írni,hogy én is tavasszal a 12.heti uh-tudtam meg,h már nem él a baba...tudom mit érzel.
De biztos minden rendben ,mert én most vagyok 15+3 hetes terhes és minden oké...tuti,hogy Nálatok is!
Szorítok,nagyon-nagyon!
Sziasztok, hat itt vagyok! Kicsit kesve, de ahogy megigertem beszamolok.
Eloszor is koszonom Nektek, hogy ennyire drukkoltatok, sok erot adott igy menni.
Hatalmas elmeny volt latni :) 6,5cm, hasi uh.-ot csinaltak, es utana vettek vert. Jo sokaig benn lehettunk, mert osregi gep volt, es en kertem, hogy az orrcsontot is nezzuk meg. Annyira regi a gep, hogy nem lehetett szivhangot hallgatni.:( De lattuk, hogy dobog a szive :)Azt mondtak, minden rendben es egy kicsit nagyobb is.
Ez legyen a letobb, de azt hittem tudom, hogyan szamolgatjak a terhessegi kort es most egy picit osszezavarodtam...
Nektek is tiszta szivembol kivanom a legjobbakat!!!
Szia
Szoritok Neked! Majd ird meg neked mik voltak a meretek:)
Es mar hogyne lenne minden rendben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!