Ma megyek a 12. heti uh.-ra, fél 4-re. Az lenne a kerdesem, hogy igyak sokat vagy ne? Pisiljak elotte vagy ne? Egyek, vagy inkabb csak keveset? Illetve ugye jol tudom, hogy ilyenkor merik a crl-t, es a nyaki tarkoredot, es egy vervetel van?
Bocs a sok kerdesert, nagyon izgulok... Tavasszal pont a 12. hetin tudtuk meg, hogy elhalt es ma nem akarom ezt hallani, inkabb pozitiv vagyok :)
En is ugy tudom, hogy hasi lesz, es hallottam mar olyat is hogy jobb teli holyaggal menni... , masnem azt mondjak, hogy menjek ki pisilni mert tulsagosan teli van :)
2010. okt. 26. 12:49
13/66 A kérdező kommentje:
KOszi 12:47-es :))
2010. okt. 26. 12:50
14/66 anonim válasza:
Számolj be légyszi hogy mi volt.
2010. okt. 26. 12:52
15/66 anonim válasza:
Ha még ott vagy: a 12. heti uh-n pl. a Hepinetnél (Péterfyben szülők délelőtt TB-sen oda mennek) - ha kérsz kombinált tesztet - vért is vesznek. Viszont nem néznek olyasmit, aminél számít az, hogy éhgyomorra veszik-e vagy sem. Tehát egyél. Nekem a 12. heti UH hüvelyi volt, akkor kérték, hogy pisiljek az vizsgálat előtt. A Péterfyben hasit csinálnak, akkor inkább telt hólyagot javasolnak, de ott helyben megmondják majd. Szerintem előre ne készül tele és/vagy üres hólyaggal, csak menj, ahogy éppen vagy. ÉS remélem minden rendben lesz, megértem az aggodalmadat. Majd írd meg, hogy mi volt. Drukkolok!!! (Én jövő héten megyek, második babámat várom.)
2010. okt. 26. 12:56
16/66 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, hogy ilyen gyorsan irtatok, most megyek csinalok egy kis ebedet, aztan estefele mindekeppen megirom hogy mi is volt :)
2010. okt. 26. 13:01
17/66 anonim válasza:
Én a Péterfybe járok, ott a 12. heti uh hasi uh volt, és ki van írva az ajtóra, h 13. hét előtt teli hólyaggal utánna üressel érkezzenek. Én azt a tanácsot kaptam, h egyek előtte egy kis csolkit és egy kis colát igyak akkor biztosan ébren lesz, ja és holgy ne egyem tele magam előtte. Így is volt, a 18 heti uh 4d-s volt, nagyon nagy élmény:D. Gratula a babához!
20h km
2010. okt. 26. 13:12
18/66 anonim válasza:
viccesnek szántam az 1. hozzászólást, ezek szerint nem tetszett.
2010. okt. 26. 13:14
19/66 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, dehogynem tetszett!! :)
Jot mosolyogtam magamon is :) At se gondoltam :)))
2010. okt. 26. 13:17
20/66 anonim válasza:
Nekem a vérvétel a 12. heti uh után volt rögtön. Tehát attól is függ hogy hova mész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!