Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel gyoztetek meg magatokat...

Mivel gyoztetek meg magatokat hogy ne vetessetek el a gyereket?

Figyelt kérdés
Nekem szigoruak a szuleim, kicsit megemlitettem a terhesseget anyamnak es kozolte hogy akkor kesbe fekudne. A parom sem biztos hogy tamogatna/orulne neki mert meg a kapcsolat elejen vagyunk es ugymond fiatalok (21,24) pedig nagyon eros a gyanum hogy az vagyok. Meg nem mertem nyiltan kozolni senkivel sem, meg tesztet sem mertem csinalni de lassan itt lesz az ideje. Mit kene tennem?
2024. márc. 19. 21:03
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
100%
50es nem függ a témához, fiatal vagy, tök oké, hogy még keresed az utad és otthon vagy, szerintem pont hogy az nem normális aki szerint ennyi idősen rendben van gyereket szülni
2024. márc. 20. 14:10
 52/64 anonim ***** válasza:
100%

Mik a tünetek? Miért nem csinálsz tesztet? Értelmetlen olyan dolgon agyalni ami lehet nincs is!ha meg pozitív akkor jó tudni mert orvoshoz kell menni a családdal mielöbb megbeszélni.... és az abortuszt is intézni kell ha úgy döntesz.

Tényleg nem értem miert húzod a saját ídődet?!

2024. márc. 20. 14:12
 53/64 anonim ***** válasza:
80%

"...csak eloskodik rajtunk,..."

Rajtatok? Mármint rajtad, akinek nincs munkája így keresete sem?

2024. márc. 20. 14:12
 54/64 A kérdező kommentje:
A csaladon, anyum fizetesebol elunk meg, ő meg a szamlakat se fizeti. En egyaltalan nem ilyen vagyok.. csak ahhoz a temahoz fuznem ezt aki azt irta en vagyok aki otthon teszi a semmit es elvarja hogy eltartsak
2024. márc. 20. 14:45
 55/64 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező csak unatkozik. Majd ez a kérdés is elmegy 300 hozzászólásig, de tesztet nem fog csinálni
2024. márc. 20. 14:53
 56/64 anonim ***** válasza:
100%

"...anyum fizetesebol elunk "

Házasok, vagyonkozosseg van. Anyad fizetése közös, ahogy apádé is az volt.

Te 21 évesen hamarabb kapsz munkát, mint ő 50 felettiként

2024. márc. 20. 15:06
 57/64 A kérdező kommentje:
Mibol gondoljatok meg mindig hogy nem csinaltam tesztet? Az nem az en gondom hogy meg valaszolgatnak.. egyebkent apamnak 5 szakmaja van meg sincs pofaja elmenni keresni hogy beszalljon a dolgokba, orulnek ha nem en lennek meg igyis a hibas helyette, de ez mar tenyleg nem ide jon
2024. márc. 20. 17:48
 58/64 anonim ***** válasza:
100%

Te sem szallsz be semmilyen anyagi dolgokba...21 évesen kb mindenféle munkát el lehet vállalni, gyárba, boltba, akárhol.Nincs gyereked, nem vagy időhöz kötve .

Tesóm 19 éves kora óta dolgozik, most 23 éves, egy percig sem volt munkanélküli...aki keres talál, meg ha csak gyári munka is

2024. márc. 20. 17:51
 59/64 A kérdező kommentje:
De nem is vagyok anyam karara ugy mint apam, a koszt se en csinalom se a zurt
2024. márc. 20. 18:35
 60/64 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, csak nyugtasd magad, hogy 21 évesen jól van az úgy, hogy otthon csovezel meló nélkül...
2024. márc. 20. 19:27
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!