Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel gyoztetek meg magatokat...

Mivel gyoztetek meg magatokat hogy ne vetessetek el a gyereket?

Figyelt kérdés
Nekem szigoruak a szuleim, kicsit megemlitettem a terhesseget anyamnak es kozolte hogy akkor kesbe fekudne. A parom sem biztos hogy tamogatna/orulne neki mert meg a kapcsolat elejen vagyunk es ugymond fiatalok (21,24) pedig nagyon eros a gyanum hogy az vagyok. Meg nem mertem nyiltan kozolni senkivel sem, meg tesztet sem mertem csinalni de lassan itt lesz az ideje. Mit kene tennem?
2024. márc. 19. 21:03
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
100%
19 és amúgy miért is akarod így megtartani? Konkrétan ha terhes vagy és találsz is munkát sehogy nem lesz meg az 1 év munkaviszonyod, szóval maximum 20on pár ezer Ft támogatást fogsz kapni. Hova mész? Ki fog eltartani? Az a baj még éretlen vagy, te úgy vagy a gyerekkel, mint egy cuki kiskutyával, fogalmad nincs mekkora felelősség
2024. márc. 20. 08:33
 22/64 A kérdező kommentje:
Szerintem pont ezert kerdezek itt mert bizonytalan vagyok:) nem mondtam egy szoval se hogy akkor fix megfogom, csak belegondolni az abortuszra valahogy rossz erzes
2024. márc. 20. 08:33
 23/64 A kérdező kommentje:
21.egyalalan nemtom mirol beszelsz, szoval nem mondtam hogy minden vagyam jelenleg egy gyerek es ennyire felelotlen se vagyok
2024. márc. 20. 08:36
 24/64 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán terhes vagy? Csináltál tesztet? Késik már a menstruációd?
2024. márc. 20. 08:38
 25/64 anonim ***** válasza:
91%
Őszintén, 21 évesen nekem meg se fordult volna a fejemben az az opció, hogy megtartom. Amúgy meg minél tovább húzod az időt annál rosszabb lesz, szóval könyörgöm, csinálj egy tesztet aztán utána gondolkodj ilyeneken
2024. márc. 20. 08:44
 26/64 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg éretlen vagy egy gyerekre. Itt panaszkodsz, fantáziálsz a jövőről, próbálod kitalálni mások gondolatait meg célozgatsz anyádnak. Ahelyett, hogy vennél egy tesztet és meggyőződnél arról, hogy terhes vagy-e. Szerintem neked csak a dráma kell.
2024. márc. 20. 09:17
 27/64 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező is még gyerek, a gondolkodásából is látszik. Erős a gyanúja... Elég régóta próbálkoztunk a babával, természetesen védekezés nélkül, nagyon sokszor volt elég erős a gyanúm, hogy terhes vagyok, volt hogy 2 hetet késett, hányingerem volt, szédültem és mégsem volt baba. Szóval a gyanúd nem ér semmit teszt nélkül
2024. márc. 20. 09:23
 28/64 A kérdező kommentje:
Es ha csinalnek egy tesztet es pozitiv lenne szerintem nem kerulnek elorebb abban hogy mi legyen?
2024. márc. 20. 09:26
 29/64 anonim ***** válasza:
69%

28, de előrébb lennél.

Pozitív a teszt, leulsz a pároddal,egbeszitek ketten mi legyen.

Aztán ha megtarthatok anyád mondjon amit akar.

Ha nem tartjátok meg, anyádnak tudni sem kell róla, hogy terhes voltál.

21 éves vagy könyörgöm, ne legyél életképtelen.

Ne idegen emberek döntsenek, hogy mi legyen a te gyerekeddel( már ha tényleg terhes vagy.

2024. márc. 20. 09:33
 30/64 anonim ***** válasza:

Elírtam egy csomó szót, bocsi

29

2024. márc. 20. 09:33
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!