Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel gyoztetek meg magatokat...

Mivel gyoztetek meg magatokat hogy ne vetessetek el a gyereket?

Figyelt kérdés
Nekem szigoruak a szuleim, kicsit megemlitettem a terhesseget anyamnak es kozolte hogy akkor kesbe fekudne. A parom sem biztos hogy tamogatna/orulne neki mert meg a kapcsolat elejen vagyunk es ugymond fiatalok (21,24) pedig nagyon eros a gyanum hogy az vagyok. Meg nem mertem nyiltan kozolni senkivel sem, meg tesztet sem mertem csinalni de lassan itt lesz az ideje. Mit kene tennem?
2024. márc. 19. 21:03
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:
En leginkabb a kereset miatt tartom azt hogy a parom nem orulne, mert meg nem hiszem keszen allna ra, en meg lehet foleg, se lelkileg se penzugyileg
2024. márc. 19. 22:35
 12/64 anonim ***** válasza:
93%

Ha nem késik a menzeszed akkor semmi nem biztos.

Ha tuneteid vannak akkor már a teszt is pozitív lesz ha csinálsz.

Ugyanis a tüneteket a hcg hormon okozza.

Szóval vegyél egy tesztet, ha pozitív utána beszélj a pároddal.

Ha védekeztetek rendesen(óvszer, fogamzásgátló)akkor kicsi az esélye, hogy terhes maradtál.

2024. márc. 19. 22:36
 13/64 anonim ***** válasza:
82%

Tesztelj addig ne képzelődj.

21évesen 2 gyerekem volt, nem érdekelt mások véleménye, nem vagyok roma, főváros mellett élünk.

Házunk volt, dolgoztam is 1 évet, sosem voltam karrierista.

2024. márc. 19. 23:24
 14/64 anonim ***** válasza:
94%

#13 Gratulálok, hogy kemény munkával mindent meg tudtál oldani.

De nem biztos, hogy a kérdező ugyanilyen típus, mint te. Különben nem aggódna.

2024. márc. 19. 23:31
 15/64 anonim ***** válasza:
87%

Nyilván azért lényeges neki az anyja véleménye, mert otthon él és nagy eséllyel még tanul is.

A helyzetedben én nem arról győzködném magam, hogy megtartsam, hanem hogy miért ne: "leginkabb a kereset miatt tartom azt hogy a parom nem orulne, mert meg nem hiszem keszen allna ra, en meg lehet foleg, se lelkileg se penzugyileg"

2024. márc. 20. 06:44
 16/64 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk kérdező ha esetleg Anyukád kidob otthonról a gyerek miatt és a pasid se marad veled mert ő nem akarja, akkor lesz annyi pénzed, hogy albérletbe menj és eltartsd magatokat? Itt nem győzködni kell magad, hogy megtartsd vagy ne tartsd meg, hanem mérlegelni kell a helyzetet. Ha senki nincs aki támogatna benne, akkor nagyon nehéz lesz, az biztos
2024. márc. 20. 07:02
 17/64 anonim ***** válasza:
86%
Én egyetérték azokkal akik azt írják, hogy mire szeretnél gyereket válalni? Ha magabiztos lennél és eltudnád tartani, akkor nem itt kérdezősködnél. Valahol ilyenkor az anyákat is megértem, mert neharagudj meg, de anyukádat belekényszeritenéd egy olyan helyzetbe amit lehet, hogy ő nem is akar. Szerintem örül, hogy felnőttél, kicsit fellélegezhet, de te már szülnél oda a házba. Azaz nincs választása. Megtudnád igérni neki, hogy 1-2 év múlva összeszeded magad és elköltözöl vavy neked természetes ez a helyzet?
2024. márc. 20. 08:06
 18/64 anonim ***** válasza:
Először csinálj egy tesztet. Ha védekezel, akkor azért nem olyan könnyű teherbe esni, meg ha egy kis baki be is csúszik.
2024. márc. 20. 08:14
 19/64 A kérdező kommentje:
Az is gond jelenleg hogy honapok ota allast keresek mert a sulit is befejeztem es ha lenne egy fix jovedelmem mar konyebb lenne elmenni innen es valahogy boldogulni.
2024. márc. 20. 08:26
 20/64 anonim ***** válasza:
77%
Tehát nulla jövedelmre, rövid kapcsolatra és anyad nyakára tervezned a gyereket megtartani?
2024. márc. 20. 08:28
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!