Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel gyoztetek meg magatokat...

Mivel gyoztetek meg magatokat hogy ne vetessetek el a gyereket?

Figyelt kérdés
Nekem szigoruak a szuleim, kicsit megemlitettem a terhesseget anyamnak es kozolte hogy akkor kesbe fekudne. A parom sem biztos hogy tamogatna/orulne neki mert meg a kapcsolat elejen vagyunk es ugymond fiatalok (21,24) pedig nagyon eros a gyanum hogy az vagyok. Meg nem mertem nyiltan kozolni senkivel sem, meg tesztet sem mertem csinalni de lassan itt lesz az ideje. Mit kene tennem?
2024. márc. 19. 21:03
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim válasza:
40%
Azzal győzném meg magam, hogy egy egészséges gyermek olyan kincs amit semmi pénz nem pótol. A legfontosabb, hogy a párod mit gondol?
2024. márc. 19. 21:08
 2/64 anonim ***** válasza:
79%
Az első pár mondatból azt hittem 14 éves vagy. A te anyád nem szigorú, hanem elmaháborodott. Lehet jobb lenne mindenkinek ha késbe feküdne, de neked biztosan. Szüld meg a babát, költözz el a világ másik felébe és vissza se nézz szüleidre.
2024. márc. 19. 21:12
 3/64 anonim ***** válasza:
69%
Nem kellett. Soha fel se merült volna az abortusz.
2024. márc. 19. 21:12
 4/64 anonim ***** válasza:
77%
21 évesen ne érdekeljen ilyen szinten, mit gondol édesanyád a terhességedről. Ez a te életed, felnőtt ember vagy, dönts a pároddal együtt, hogy mi legyen.
2024. márc. 19. 21:13
 5/64 anonim ***** válasza:
99%
Gondolom az anyjával él, azért érdekli. De kezdetnek javaslom csinálj tesztet. Pár napot simán késhet. Egyszerűbb, mint teóriákat gyártani.
2024. márc. 19. 21:16
 6/64 anonim ***** válasza:
84%

Nem gyozkodtem magam.

0tisztaba voltam vele h par honapis "kapcsolatba" nem fer bele. Es a pasi abban a pillanatban otthagyna. Na meg egyetemistakent hova? Koleszbe? Anyamhoz? Melo nelkul ? Penz nelkul?

2024. márc. 19. 21:23
 7/64 anonim ***** válasza:
81%

21 éves vagy, állj a sarkadra és beszélj a pároddal róla.

Ne az érdekeljen anyád mit mond majd.

2024. márc. 19. 21:46
 8/64 anonim ***** válasza:
64%

Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak.

Nem elég a gyereket világra hozni, és ne félj, akik most elitélnek, hogy mekkora kincs, később nem fogják megkérdezni, hogy tudsz-e neki enni adni, van-e cipője, ruhája... Sőt, ha nem gondoskodsz róla, hamarabb megkapod, hogy minek kellett neked gyerek...

Van ismerősöm, aki megbánta. A nagymama gondoskodik a gyerekről, de ő is beteg. Anyuka meg bulizik, TikTokozik, Kérdezőset játszik vadidegenekkel... Amit egyébként is csinálna, mert divatos.

Ismerős pár szétment, már egyiknek sem kellenek a gyerekek, a család próbálja őket együtt tartani, most a nagyszülő pereli a szülőket, hogy ugyan valamivel járuljanak már hozzá a gyerekeik ellátásához, mert nem győzi a kis nyugdíjából.

A gyereknek szükségletei lesznek, amiket meg kell teremteni. Akkor is, ha ne adja Isten, de egyedül maradsz. Neki nem mondhatod azt, hogy nagyon szeretlek drága kincsem, de ma nem kapsz enni, mert számlát kellett fizetni.

2024. márc. 19. 22:02
 9/64 anonim ***** válasza:
48%
Nem estem teherbe akaratom ellenére...
2024. márc. 19. 22:05
 10/64 A kérdező kommentje:

5. Nem a menstruacio kesese miatt gondolom magam annak.

9. Veletlenul csuszott be, vedekezunk nem veletlenul

2024. márc. 19. 22:34
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!