Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy terhes vagyok?

Lehet, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Eddig minden hónapban megjött a menstruációm, a ciklusom hozza 28 és 32 nap között ingadozik. Volt olyan már korábban, hogy 34. napra jött meg, de az legalább egy éve volt. Most a 35. napnál tartok. A vőlegényemmel nem védekezünk,csak megszakításosan csináljuk. Most is éreztem enyhe alhasi fájdalmat, de ennél sokkal jobban szokott fájni. Most csak néha kicsit alig érezhetően fájdul meg és a derekam is fájdogál néha. A melleim ugyanúgy megnőttek, mint ilyenkor szoktak. Viszont sűrűbben van vizelési ingerem. A 32. napon pedig bő fehér folyásom volt. Tegnap csináltam egy terhességi tesztet, de az negatív lett és csak utána vettem észre, hogy le is volt járva 2 éve.

2023. dec. 29. 03:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Lehet, hogy terhes vagyok? ... A vőlegényemmel nem védekezünk,csak megszakításosan csináljuk."

Ez most komoly kérdés?... Hány éves vagy? 13?

2023. dec. 30. 18:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!