Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki akinek nemsokára lesz...

Valaki akinek nemsokára lesz beültetése?

Figyelt kérdés
Nekem pénteken lesz 10.01 már izgulok, de félek is egyben. Ez lesz a második fagyasztott embrió beültetésünk. Asszisztàlt hatchingel és embriogluval. Szeretnék együtt izgulni veletek

jan. 6. 15:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia 🤗😁 nekünk, ha minden igaz, jan. 23 vagy 24.-én lesz a 4. FET. Jövőhét pénteken megyek ultrahangra, ott majd kiderül. Mi is embrioglueval kapjuk vissza a kis pöttyöcskénket 🙂 Megkérdezhetem, hogy te hány éves vagy és hogy hova jártok? Én 37 és Budapestre a Dunamenti REK -be járunk! Nagyon sok sikert kívánok neked holnapra és ne izgulj 😁sikerülni fog 🤞🤗
jan. 9. 15:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Szia, tegnap vissza kaptunk 2 embriót ☺️ minden rendben ment, azóta pihenek. Téged h készítenek fel? Ösztrogén tablettàval? Én most töltöm a 31-et. Mi Svájcban élünk és Prágába csináljuk, itt leszünk hétfőig aztán megyünk vissza. Én is nagyon remelem h sikerül ☺️ mindkettőnknek 💞
jan. 11. 11:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia 🤗 én estrofemet és lenzettot használok😁. Sok sikert kívánok és írj majd, hogy érzed magad na és hogy mi lett az eredmény 🤗 Jó pihenést!
jan. 13. 09:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Szia kedves kérdező 🤗 hogy vagy azóta? Teszteltél, vagy megvárod a vérvételt? Nekünk holnap lesz a negyedik FET. Sok sikert 🤞
jan. 21. 17:02
 5/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok, teszteltem azóta kétszer és negativ. Ma megyek vérvételre. Nem tudom miért nem sikerül 🙁 kérdezhetném, hogy nálatok milyen betegségek vannak? Nekem pcos, enyhe ír, pajzsmirigyproblema és feltételezett adenomiozis, amit eddig csak egy orvos mondott, de ő se diagnosztizàlt, mert nem akart tovább ki vizsgálni. Itt Svájcba azt mondjak az orvosok, hogy ezek nem nagy problémák… nektek azért sok sikert kívánok 🥰💞💞💞
jan. 22. 06:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia, sajnos nálunk elmaradt ma a beültetés, mert a kis embriónk nem ébredt fel 😔 Ő volt az utolsó, úgyhogy a kövi leszívás előtt ismétlünk minden vérvételt + méhtükrözésem lesz még. Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült neked, de ez még "csak" a második próbálkozás volt, hidd el, semmi sincs veszve 😊 nálunk semmilyen problémát nem találtak, majd a méhtükrözésre kiváncsi leszek, plusz a genetikai és immunológiai vizsgálatokra... Esetleg a méhtükrözést javaslom neked is ha anyagilag belefér. Ott azért sok minden kiderül! Fel a fejjel🤗😊 Megkérdezhetem hány éves vagy?
jan. 22. 16:13
 7/11 A kérdező kommentje:

Én is nagyon sajnálom, hogy neked elmarad 🙁 nálam már volt immunológiai az rendben, genetikai még nem, de lehet most megnézetem.

Már gondoltam megcsinalni, de nem tudom, hogy ki e ír az orvosom, mert mi privátul csináljuk Pràgàban és Svàjcban élünk, de megpróbálom. Sokat gondolkodok még, hogy most három hónapig fogamzásgátlót szedjek a feltételezett adenomiozis miatt és pluszban el megyek pszichológushoz, hogy rendbe tegyem a lelki oldalt. Valahogy oke erős vagyok, megyünk tovább, de vannak pillanatok amikor ki borulok… persze, most töltöm a 31-et január végén 😊 te?

jan. 23. 06:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia, én 37 vagyok, pszichológus is sokat segíthet, sokan kihagynak hónapokat a következő lombik előtt, mi is így csináltuk, mindegyik sikertelenség után egy hónapot adtunk magunknak a feldolgozáshoz. Én nem bántam meg, segített, jobban lettem. De most nem szeretnék halasztani, ahogy megvannak az eredmények, megyünk tovább 😊 Nektek mikor lesz a következő stimuláció? Azt kívánom, légy erős, fel a fejjel, sikerülni fog előbb vagy utóbb 🤞😊 kitartást kívánok 😁
jan. 23. 12:12
 9/11 A kérdező kommentje:
Persze, ha úgy érzed hogy minden ok akkor nem kell halasztani. Nem tudom, kedden lesz konzultációm online az orvosnővel, meglátjuk mit mond, lehet lesznek további ki vizsgálàsok meg én fel ajánlom neki, hogy 2-3 hónapot fogamzásgátlón legyek. Köszönöm szépen a támogatást 🙏💞💞💞nektek is sok sikert és azért írj, hogy mi van veletek ☺️
jan. 24. 06:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Rendben, mindenképp írok, te is jelentkezz majd 🤞🤗
jan. 24. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!