Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Beültetés után 6 nappal...

Beültetés után 6 nappal milyen tüneteket éreztetek (5 napos volt az embrió)? Éreztetek már valamit?

Figyelt kérdés

szept. 18. 12:54
A kérdező szavazást indított:
Voltak már tüneteim.
Nem éreztem semmit,
7 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
57%
Valószínűleg igen ritka, de én éreztem, hogy most! most történt valami, megtapadt, vagy beágyazódott, vagy valami történt. 5 napos embriót ültettek be, laza séta közben akkora szúrást éreztem, hogy legörnyedtem, és már úgy egyenesedtem ki, hogy itt vagy velem babám :) Már van egy gyermekem, 13 éves, kicsit olyan érzés volt, mintha a testem küldte volna a jelet az agyamba, hogy helyzet van. Olyan hirtelen jött a felismerés, hogy ketten vagyunk. Felébredt a méhem. Mivel olyan erős megérzés volt, beültetés utáni 5. napon teszteltem, halvány pozitív lett. :) Azóta már 15 hónapos, ugyanolyan karakteres, mint aznap, mikor megéreztem, hogy velem van... :D A pregeszteron pótlás eleve csinál tüneteket, így erre nem lehet alapozni, én próbáltam befelé figyelni. És hallgattam pár videót, ami ilyen magzat kommunikációs, már nem emlékszem pontosan, de találsz ytb-on ilyen babahívogatót. Ami tünetem volt a teszt után főleg, az a levert a víz, és hányingerem volt, illetve mellfeszülés. Ha nem feszült, mindig féltem hogy baj van, de aztán visszajött mindig az émelygés és a mellfeszülés is. De ez egyénenként változó, kinek milyen tünete van, van-e egyáltalán. Drukkolok! :)
szept. 18. 13:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem folyamatos görcseim voltak, ugyanúgy mint a 4 sikertelen inszemnél.
szept. 18. 22:15
 3/3 Erzsébet 33 válasza:
Én beültetés után görcsöltem mimtha meg akarna jönni, illetve a melleim is fájtak mint ahogy mindig mensi előtt, viszont pisilni sokat jártam. Aztán jött a 14. Napi vérvétel ami pozitív terhességet igazolt. Én személy szerint nem éreztem hogy sikerült csak elég erős görcseim voltak.
okt. 5. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!