Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyedülálló anyukák,akik úgy...

Egyedülálló anyukák,akik úgy döntöttek,beültetés során vállalnak babát?

Figyelt kérdés

Hogyan élitek,meg hogy az apuka anonim,sokszor elképzelitek milyen lehet? A babának mit mondtok majd,ha rá kérdez ?

Lehet e teljesen boldogan felnevelni,így egy gyermeket ?

Milyen nehézségekkel jár ?

Mi a menete a beültetésnek?

Köszönöm a válaszokat.

jún. 15. 06:49
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem aki igy dönt az eljut egy szintre anyagilag és mentálisan ahol már ilyen kicsinyes dolgokkal, mint a mit mond majd a gyereknek vagy lehet e boldogan felnevelni, nem fordul meg a fejébe. Hiszen egyedül álló szülők is nevelnek teljesen egészséges lelkületű gyerekeket. Hogy milyen nehézségekkel jár, hát mint minden baba olvasgass itt, nehéz egyedülállóként van amikor még másodmagaddal is. De akkor meg csinálod mert muszáj.
jún. 15. 06:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van. Mondjuk én még csak 26 vagyok,kicsit tapasztalatlanabb is,de mivel lemondtam végleg a párkeresésről,így pár év múlva,erre a lépésre szeretném elszánni magam,persze csak úgy,ha eljutok arra az anyagi szintre maximálisan,ami elég ahhoz,hogy el tudjak majd önállóan tartani egy babát.
jún. 15. 07:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább önállóan erdemes megoldani. Beültetést, akár inszem, akár IVF, csakis úgy csinálnak, ha 2 különálló szakvélemennyel bizonyítod, hogy meddő vagy. Az, hogy nincs pasid, nem meddőség. De van itt egy hölgy, néha olvastam a kommentjeit, aki így vallalt babát, ő tutira el tudja mondani, mi hogy volt.
jún. 15. 07:23
 4/7 anonim ***** válasza:
69%

Ne haragudj a kérdésért, de te a nőkhöz vonzódsz, vagy csak úgy érzed, hogy "elegem van a pasikból, nekem nem kell senki"?

Mert ha utóbbi, akkor nincs ott még veszve minden, ne siesd el! 🙂

Én 35 évesen estem teherbe, végül egyedül vállaltam a babát, mert az apukája kilépett az életünkből, mikor 10 hetes voltam. Ez sem az ideàlis helyzet, tudom, de hátha te találsz egy olyan párt, aki tényleg komolyan gondolja, ha pedig mégis úgy alakul, hogy később lelép, akkor még mindig nevelheted egyedül... Még bőven van időd találni egy normális apajelöltet 🙂

jún. 15. 08:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Férfiakhoz.Nagyon sokat csalódtam már. Pcos-os vagyok,így nehezen esek teherbe. Majdnem 2 évig próbálkoztunk az előző kapcsolatomban,de nem jött össze ,és elhagyott sajnos emiatt. Nekem ez már magában,óriási csalódottság volt. Így inkább egyedül vágnék bele,mert nem hiszem,hogy olyat találnék,aki végig járná velem ezt az utat,kezeléseket,és ki tudja mennyi évet.
jún. 15. 08:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

26 évesen még semmiről sem vagy lekésve.

Megértem a fájdalmat, amit az ex ezzel okozott, de tudnod kell, nem biztos, hogy kizárólag nálad van a gond, simán lehet, hogy ezen kívül vele nem is passzoltatok termékenység szempontjából, mert ilyen is van.

Többeknek is született gyerekük PCOS mellett az ismeretségi körömben, nyilván van, akinek beültetéssel.

Ha mindenképp ezt az utat választod, én adnék magamnak a helyedben úgy 3 évet, ki tudja, mit hoz a jövő.

Az exemmel úgy fél év próbálkozás után jött össze a lányunk, többet nem lettem terhes sem tőle, sem másoktól (amit mondjuk nem bánok.)

Voltam orvosnál, szervi bajom nem volt, csak annyit mondott, rendszertelen a peteérés, ha majd a jövőben szeretnék még gyereket, valószínűleg gyógyszeres segítség kell.

Aztán megismertem a párom, 3.hónapja voltunk együtt, mikor pozitívat teszteltem...

Nem biztos, hogy mástól ne tudnál teherbe esni, akár kis rásegítéssel.

jún. 15. 09:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy én vagyok, akire #3 gondol. Nekem így lett volna. Bizonyos kor fölött csinálnak csak egyedülállóknak Magyarországon, én már betöltöttem azt a kort.

Végül az utolsó pillanatban lombik előtt házilagos módszerrel sikerült. Így kimaradt a hormonbomba és ismerem a donort. Ennyi a különbség.

Ha mindenképpen akarsz gyereket, vágj bele, de azért szerintem az legyen az utolsó lehetőség. Csak jobb párkapcsolatban. Most mondjuk ellent mondok magamnak, mert utólag biztos nem vártam volna ilyen sokáig, ha tudom, hogy úgyse lesz szerelemből, de ezt előre nem lehet tudni.

A PCOS-t viszont addig is kezeltesd, mert minden módon csökkenti az esélyeket.

jún. 15. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!