Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kivizsgálás során kötelező...

A kivizsgálás során kötelező a borotválás ?

Figyelt kérdés
Kismamák, szeretném kérdezni, hogy mivel elég gyorsan megnőttem, az orvosi vizsgálatok során kötelező e a állandó borotválás ? Nagyon nehézkesen megy és gyantával nem akarom..

máj. 2. 16:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező
máj. 2. 17:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező, mindenki úgy megy oda ahogy akar. Én tükörrel oldom meg, mert engem zavar. A dokit nemfogja.
máj. 2. 17:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én megkérdeztem az orvosomtól, mielőtt mentem. Azt mondta őt nem zavarja , csak tiszta legyen 😄 (jó fej doki volt mindig is)
máj. 2. 17:24
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Egyáltalán nem kötelező szőrteleníteni. Szülésnél iscsak a gátmetszés miatt célszerű.
máj. 2. 17:36
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Persze, el is zavarnak ha nincs leborotválva. Milyen kérdés már ez? Nőgyógyászhoz csak jártál eddig is.
máj. 2. 17:37
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
Kecskemeten van egy nogyogyasz akihez ha borotvaltan mesz terhesen egy kiseloadast kapsz minden alkalommal hogy ez miert helytelen
máj. 2. 18:40
 7/8 anonim ***** válasza:
27%
6, kerlek ird meg privatban nem akarok vele osszefutni
máj. 2. 21:38
 8/8 anonim ***** válasza:
73%
Azért ez a kérdés top listás a bugyuta kérdések között. Mi az hogy kötelező? Nőgyógyászok szerint inkább egészségtelen. Szerintem meg divat most. Anyádból szőrös lyukon jöttél ki szinte biztos.
máj. 2. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!