Minden terhesség során van vérzés, vagy más probléma?
Az enyém pl. ilyen, nem is tudom hol kopogjam le, ha vallásos lennék megköszönném valakinek... most már a 37. hétben vagyok, nagyon remélem most már nem is lesz semmi gond. Pedig lombik és túlkoros vagyok, fostam rendesen, hogy mi lesz, de semmi gond nem volt, se vérzés, se görcs, se hematóma, lepény jó helyen tapad, magzatvíz mennyisége rendben, baba úgy tűnik fejjel lefelé marad most már, minden leletem szinte tökéletes, vérnyomásom OK, súlyom is elég jó, most tartok kb. +11 kg-nál (pedig nem mondhatnám, hogy az egészséges életmód kőszobra vagyok, főleg nem kajaügyileg, bár azért az átlag magyarnál egészségesebben étkezem és pluszban odafigyeltem a terhesség előtt/alatt jobban).
Egy probléma volt, a tarkóredőt vastagnak mérték az első genetikain, akkor csináltattunk Trisomy tesztet + egy magzati szívUH-t a 20. hetin, de azokon minden rendben volt.
Mindkét terhességem teljesen problémamentes volt.
Vetélésem sem volt sosem.
Én terhességem is tökéletesnek mondható ha azt leszámítjuk hogy az első trimesztert végighánytam
De nem volt semmi vérzés,sem magas vérnyomás,…semmi de a körülöttem lévő terhes barátnőim elég sokat szenvedtek (30.héten beindult a szülés és kórházba kellet maradnia 8 héten keresztül,korai nyitódás,vérzés)
Imádtam a terhességet még a végén is amikor nagy bálna voltam
Persze volt lábgörcs meg fáradékonyság de ez a terhesség velejárója
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!