Hcg növekedés megfelelő?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lombik projekt keretein belül 16 napja volt beültetés(10.02.) Azóta a vérvétel a következő Hcg eredményeket mutatta:
10.11. : 174
10.14. :386
10.16. : 620
10.18. : 805
Aggódnom kellene?
okt. 18. 22:02
1/9 anonim válasza:
Ez sajnos nem lesz jó szerintem :(
2 naponta duplázódnia kellene. Sőt mostanra már UH-n is látszódnia kellene, az pedig 1500-as hcg felett lenne lehetséges.
2/9 anonim válasza:
A 18-nak már bőven nem ennyinek kéne lennie szerintem :(
3/9 anonim válasza:
Nem, sajnálom ☹️ Nagyon lassan nő és kevés is. Az első és az utolsó mérés között 1hét van. Kb.négyszeresére nőtt. Nekem az első 290 volt, 8 nappal később 16ezer körül. Igaz, nekem meg kicsit gyorsabban nőtt az átlagosnál, de azért látod a különbséget.
5/9 anonim válasza:
Ha duplázod 14- óta akkor, 18-ra 1400felett kéne lennie...sajnos ez így nem jó. Nem jártatok sikerrel :(
6/9 anonim válasza:
Nem lennék nyugodt…:(
Drukkolok, hogy minden jól alakuljon
7/9 anonim válasza:
Érdemben nem tudok hozza szólni, de kérlek majd írd meg mi lett az eredmény. Szorítok🙏🏻
8/9 anonim válasza:
Duplazódni kellene,így a vége már nem túl biztató :( de azért szorítok
Sajnos nekem is ment el lombikos baba(úgyhogy már szívhang is volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!