Ha kesőbb fogant akkor ez a növekedes megfelelő? Volt még így valaki?
Mensi szerint 6+3 voltam először dokinál mert már volt vetelesem így azt mondták ha jön baba megtamogatják progival. Akkor 12 mm petezsák de még nem láttak semmit.
Akkor 5 hetet írtak a papírra doki mára hívott vissza.
Ma mensi szerint 8+3 petezsák 20mm benne embrio 7mm fhr látható
Tehát az én értelmemben 2 hét alatt az üres petezsákban lett egy baba aminek lett pulzálása.
Viszont a doki azt mondta h kicsi 6+3 nak felel meg így még 2 hét mulva visszahívott ezért, addig semmilyen más vizsgálatot (vérvetel védőnő stb) ne kezdjek el.
Ennek lehet még jó vége ugye?
Van embrió és szívhang is, ennél jobb hírt nem is kaphattál volna! Szerintem örülj és ne aggodalmaskodj feleslegesen! :)
Hány nap telt el a két vizsgálat között?
1-2 héttel később foganhatott, azt csak te tudhatod, hogy van-e ennek reális esélye. (mikor voltatok együtt, milyen hosszúak a ciklusaid, stb.)
Kaptál papírt élő terhesség megállapításról? Ha még nem, akkor egyelőre nem tudsz semmit intézni, legalábbis nálunk nem tudnál, de mindenhol más az eljárásrend.
2 hét múlva meglátjátok a méretét, én ahhoz mérten kérnék időpontot a 12. heti genetikai uh-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!