Éreztetek ilyet?
Figyelt kérdés
Eléggé aktív a babám, szinte egész nap érzem a mozgását. Ezek azonban nem mindig kellemesek. Néha olyan mintha zongorázna és úgy lejtőzik a hasam is, vagy enyhén rúgkapál - ez mind kellemes érzés. Nade! Most vagyok 30 hetes és az elmúlt egy hétben tapasztalom, hogy olyan mintha belül csupálna, meg harapna. Van amikor felszisszenek, mert direkt fáj. Olyan érzésem van, mintha a méhlepényt rángatná vagy én sem tudom, mert egyáltalán nem hasonlít rugdosáshoz.tegnap 15:18
1/2 anonim válasza:
hidd el, se nem csíp, se nem harap.. A méhlepényt sem tépkedi.
Igen, normális. És minél nagyobb lesz, ez annál rosszabb lesz.
2/2 anonim válasza:
Nyilvan de rugdos, kapalozik, forog, nyujtozkodik. Ezt erzed, a vegefele kifejezetten fajdalmas is tud lenni.
De nyilvan kinek mikor jon el ez a pont, meg fugg a baba fekvesetol is, hogy mennyire fajhat. Fejvegu kisfiamnal igazabol nekem egyaltalan nem volt veszes. De a lanyom harantban volt sokat illetve a vegen is sajnos, en azt ereztem hogy szet fogok szakadni, szornyu volt🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!