Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második babánál mikor látszott...

Második babánál mikor látszott, hogy terhesek vagytok? Mikor éreztétek a magzatmozgást?

Figyelt kérdés

Második babámat várom, sajnos van rajtam felesleg. 164 centi és 77 kilóval kezdtem, 1.5et sikerült leadni első trimeszterben. 13 hetes leszek pár nap múlva. Eddig is volt egy kis pocakom, de most olyan, mintha kicsit nagyobb lenne. Ez puffadás lehet? Mert ilyen korán még nem látszik ugye?

Illetve mikor éreztétek másodikkal a magzatmozgást? Elsővel 16 hetesen éreztem. De most néha olyan mintha ugyanazt érezném. Tudom, hogy ilyen korán még szinte lehetetlen, de akkor mi lehet ez?

(Amúgy szülés után jött fel sajnos pár kiló, IR-em is van és nem tudtam leadni sajnos a felesleget hiába tartottam a diétát. Mire dokihoz kerültem és írt fel gyógyszert, amivel elkezdtem leadni, meg terhes lettem megint.)

#terhesség #Mazatmozgás
júl. 29. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

mind a 2 terhességemmel 165/75-el lettem terhes.

Mind a 2 terhességem a 20.hét után kezdett el látszani.

Elsőt 18 másodikat 14 hetesen éreztem biztosan először.

júl. 29. 14:08
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Akkor valószínűleg puffadás lehet. A mozgás meg gondolom akkor a belek mocorgása.

júl. 29. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon hamar, mert a hasizmommal nem sokat foglalkoztam ket terhesseg kozott, igy nyilvan nem is tartott ugy, szet volt nyilva alapbol.

Eloszor persze csak a puffadas, de nalam mar az is latvanyos volt, nem tudtam mar hogy takargassam magam a 9. hettol. Viszont egyertelmuen 15 hetesen mar latszodott.

Elso babanal csak a 22. het korul kezdett el latszani, de 26. het korul volt egyertelmu masok szamara is.

júl. 29. 15:08
 4/7 anonim ***** válasza:

A másodikat mellső falival a 17. héten éreztem először.

Azt nem tudom mikor látszott, 18 éves korom óta folyamatosan kérdezgették, hogy terhes vagyok-e, 29 éves voltam a 2. babánál (most 37, és azóta is kapom a kérdéseket... Hasra hízós típus vagyok, mindenem normál, csak nagy gömbölyű hasam van...)

Arra emlékszem, hogy mikor mentem a 12. heti uh-ra a váróban a többi kismama azt hitte, hogy félidős vagyok

júl. 29. 15:12
 5/7 anonim ***** válasza:

24 hetesen úgy néztem ki, mint az elsővel 40.en. 12 hetesen a másodikat le sem lehetett volna tagadni, míg az elsőnél 20 hét körül kezdték batortalanul kérdezni, hogy csak nem?! Tény hogy nem volt nagy hasam, de azért pici sem.

Mozgást kb 16-17 hetesen éreztem, míg az elsővel 24 körül mellső fali lepény miatt.

júl. 29. 17:04
 6/7 anonim ***** válasza:
88 kg-val estem teherbe masodjara. Elsovel 20 hetesen kezdett noni a hasam, masodikkal mar 10 hetesen is volt, aki rakerdezett. Elsovel 19 hetesen ereztem a magzatmozgast hatso fali lepennyel, masodikkal 12. heten, mellso falival.
júl. 29. 17:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Az első terhességmnél 72 kilósan estem teherbe és 68-ra fogytam a 12. hétig. Akkor a 20. hét után kezdett egyértelmű lenni, hogy terhes vagyok.

Most a másodikat 75-el kezdtem. Most vagyok a 21. hétben, 77 kiló.

Kb a 19. héttől már látszodott, a terhes pocakom és úgy a 18. héten éreztem először a buborékokat, majd a 20. héttől az erőteljesebb rúgasokat/ütéseket.

165 cm vagyok.

júl. 29. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!