Farfekvéses baba mozgását, rúgasait hol , a hasatok mely részén éreztétek a 34. terhességi hétben?
Gyakorlatilag bárhol, ahogy előtte haránt fekvésnél és most fejvégűnèl is.
Egy különbség volt. Amikor farfekvéses volt, rendszeresen eljátszotta, hogy menet közben jól megfeszítette magát és nyomta le a lábait, mintha ki akarná dugni. Azt hittem szétszakadok.
Amikor harántból fordult farosba, azt éreztem. Amikor viszont farosból fejvégűbe, azt nem, de onnan tudtam, hogy megszűntek ezek a taposások.(Azt nem tudtam, merre fordult, csak azt, hogy valószínűleg már nem faros.)
Össze-vissza mindenhol. 35. héten fordult harántba, 38. héten lett fejvégű, de egyiket se éreztem, sose tudtam merre van.
A bordám alá néha beakasztotta valamilyét, az nagyon fájt, olyankor mindig négykázlábra álltam, hogy legyen helye fordulni. Elvileg sokat kell négykézláb lenni és akkor befordul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!