Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Femibion terhes vitaminra...

Rekucika1994 kérdése:

Femibion terhes vitaminra váltottam és még nem szedtem,23 hetes vagyok, doboza nem írja hogy mikor kellene bevenni, mikor lenne célszerű bevenni? Reggel? este? délbe? Vagy mindegy mikor veszem be? Eddig elevitet szedtem minden este de vált be

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem írja a doboza, mert teljesen mindegy.
tegnapelőtt 16:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez csak egy vitamin. Amikor akarod.
tegnapelőtt 16:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Tanács: este vedd be, mert bár egyénfüggő, de én borzasztóan rosszul voltam tőle. Eleinte reggel vettem be, és fogalmam sem volt, hogy mitől érzem magam olyan pocsékul: hánytam, gyengeség stb.

Na, aztán mondta az orvosom, hogy a folsav a ludas, így elkezdtem este bevenni, így sikerült átaludnom a rosszullétet.

Próbáld ki, hogy a te szervezeted miként reagál rá. Napi 1 tabletta!

tegnapelőtt 18:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Szintén este szedtem mert rosszul voltam a terhesvitamintól (másfajta volt) Ha előbb mondja valaki sok rosszullétet elkerülhettem volna...
tegnapelőtt 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!