Lehet, hogy terhes vagyok?
Aki annyira kretén, hogy a megszakítást, mint védekezési módszert alkalmazza, nem lehetne bezárni valahova, hogy véletlenül se szaporodhasson?
Vegyél egy új tesztet, ami nincs lejárva, ha az is negatív akkor megnyugodhatsz
A válaszolókhoz, akik nem értik a mondatokat:szövegértés 1-es. (persze akinek nem inge...) Nem mondtam, hogy védekeztem. Sőt, leírtam, hogy NEM védekeztem. Tisztában vagyok a kockázattal és nem félek tőle, ha lesz baba. Csak érthető módon izgulok.
Hogy hányszor kérdezem még? Egyszer kérdeztem, most ebben a kérdésben. Többször nem fogom, ígérem.
Aki értelmes választ írt, annak köszönöm. Természetesen veszek mad új tesztet, csak izgulok és addig is kíváncsi voltam az értelmesebb emberek véleményére.
Az a baj az emberekkel, hogy mindenkiben az ostobaságot feltételezik. Rosszindulat van bőven és ahelyett hogy egy kérdésre semlegesen válaszolnának - hiszen ez az oldal elvileg azért létezik, hogy segítsük egymást - csak belerúgnak az emberbe.
Zárójelben megjegyzem, hogy nem azt kérdeztem, hogy rizikós-e a megszakítás, hanem azt, hogy ezek a tünetek terhességet jelenthetnek-e. Így ki kell ábrándítsalak "kedves" előszeretettel kötekedő válaszoló: igenis itt a szövegértéssel nagy bajok vannak. Az pedig hogy én megkérdeztem ezt, ahogy mások is tettek fel hasonló kérdést, nem lehet ok a bunkóságra. Megint csalódtam ebben az oldalban, tele van rosszindulatú kreténekkel. Szerintem itt végeztem is.
Még egyszer köszönöm annak, aki valóban segített. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!