Voltam dokinál mert viszketek. Először ujjal .. majd fel nyúlt valami fém tárgyal mint ha szét nyitotta volna …kicsit kellemetlen volt..ezzel árthatott a méhszájnak??? Kissé Feszült vagyok ez miatt most… ezen kattogok.
55 ös! Hiába lovagolsz a fémtárgyon akkor sem fog neked igazat adni az aki nem ért veled egyet! Modortalanul valaszolgatsz itt igy anonimban!
2023. szept. 7. 16:16
62/71 anonim válasza:
60
Az ugye megvan hogy ~30 körüli hét betöltése előtt az orvos nem ujj végzi a méhszáj vizsgálatot hanem hasi ultrahanggal és ha szükséges transzducerrel, ami önmagában kb. 25 cm?:) 30. héttől jön le fokozatosan lejjebb, így onnantól ahogy közeledik a szülés időpontja már ujjal is elérhető és vizsgálható.
2023. szept. 7. 16:22
63/71 anonim válasza:
Itt osztod az észt, aztán ugyanolyan hülye vagy mint a kérdező. 🤣
2023. szept. 7. 16:24
64/71 A kérdező kommentje:
63 as te meg egy primitiv!
2023. szept. 7. 16:24
65/71 anonim válasza:
Ha az primitívség, hogy fárasztanak az ostoba emberek, akik utána nézhetnének az internet világában teljesen egyértelmű dolgoknak, vagy ha nincsenek tisztában a szervi felépítésükkel, megkérdeznék a legjártasabb embert ebben - a saját orvosukat, ahelyett, hogy ide írkálnák ki a saját butaságukat, akkor vállalom, hogy primitív vagyok.
2023. szept. 7. 16:27
66/71 anonim válasza:
Egyébként kérdező, te eddig sosem voltál még nőgyógyászati vizsgálaton, hogy most 22 hetesen találkozol először a fém kacsával? Csak mert rákszűréstől kezdve, sima kenetvételen át, minden esetben ezt használják, máskülönben nem lenne belátható a hüvelyed.
2023. szept. 7. 16:29
67/71 anonim válasza:
Kacsa felhelyezéskor nem véletlenül mondja az orvos, hogy lazítsa el az ember az alsó izmait, mert különben ja, kellemetlen. Viszont a hüvelyed széthúzásával semmi bajt nem okozott. Ha amniora mentél volna és amiatt írtad volna ki a parázós kérdést, akkor még érteném is, de így nem.
2023. szept. 7. 16:31
68/71 anonim válasza:
62, felétek. Nálunk alap a bimanuális vizsgálat, végig.
2023. szept. 7. 16:34
69/71 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ne is válaszolj nekik. Tényleg nem érdemes. Mindenbe bele kötnek. Nem tartozol magyarázattal senkinek. Az a baj, hogy abból amit leírtál kreáltak maguknak egy történetet. Ha pedig megmagyarázod a dolgokat, másba kötnek bele.
Örülünk neki, hogy mindenki úgy jött itt a világra, hogy elvégezte a Mindentudás Egyetemét.... Gondolom az életükben is minden rendben, azért vannak fent éjjel nappal az oldalon 😁😁😁
51.-es voltam :) :)
2023. szept. 7. 17:00
70/71 A kérdező kommentje:
65 ös! Nem volt kötelezö ide irni neked! Ha szerinted ez itt fáraszto!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!