Terhesen a hüvelyi vizsgálattól el lehet vetélni?
Figyelt kérdés
Voltam dokinál mert viszketek. Először ujjal .. majd fel nyúlt valami fém tárgyal mint ha szét nyitotta volna …kicsit kellemetlen volt..ezzel árthatott a méhszájnak??? Kissé Feszült vagyok ez miatt most… ezen kattogok.
22 hkm
2023. szept. 7. 11:54
11/71 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék vitatkozni…ne haragudj!
2023. szept. 7. 12:44
12/71 anonim válasza:
Nem a méhszájadat nyitotta szét, hanem a hüvelynyílásba bevezetett kacsával a hüvelyfalakat, hogy rendesen meg tudjon vizsgálni. Attól még, hogy az első babád lesz, nőgyógyásznál csak voltál már, meg azt azért csak tudod, hogy a magzat hol helyezkedik el, ennyire nem lehetsz tudatlan.
13/71 A kérdező kommentje:
De ha szét fesziti a hüvelyt akkor a méhnyak is feszül nem? Mivel ott van beljebb a méhnyak ,méhszáj..
2023. szept. 7. 12:58
15/71 anonim válasza:
Nem. Semmi bajod nem lesz, nyugodj meg. Gondolom szexelsz most is, az se art.
16/71 A kérdező kommentje:
Nem szexelek a fèrjemmel. Mert féltem a babát
2023. szept. 7. 13:15
17/71 anonim válasza:
Nem szexelek a fèrjemmel
Oké, de mással se :D
19/71 anonim válasza:
Ideje lenne tanulnod némi biológiát. A tudatlanság nagyon káros.
Szexelhetsz, ha az orvos nem tilt el. Nem tesz kàrt a babában
20/71 A kérdező kommentje:
Hát igen eleg nehez … igy. De mindent a babáért
2023. szept. 7. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!