Terhesen a hüvelyi vizsgálattól el lehet vetélni?
Voltam dokinál mert viszketek. Először ujjal .. majd fel nyúlt valami fém tárgyal mint ha szét nyitotta volna …kicsit kellemetlen volt..ezzel árthatott a méhszájnak??? Kissé Feszült vagyok ez miatt most… ezen kattogok.
22 hkm
Nincs se Facebookom,se instám,se tiktokom,se semmi ilyesmi,és én írtam, hogy Úristen.
Attila vagyok helló,és sajnálom a faszid!!!
Ja, és nyeld le, mert egészséges!👍
Nők milliói szexelnek terhesség alatt és olyanról még nem hallottam, hírekben sem, hogy szex ártott volna a babának hacsak nem valami nagyon extrém bdsm tortúrát végez valaki. De ha szülésznőként nem hiszel nekem, kérdezd meg a terhesgondozáson.
Az, hogy hogy döntesz a te dolgod, csak az érveid hozzá hülyeségek és elég csúnyán megsínyli majd a kapcsolat ezt, mert ugye újszülöttel a 2-3 hónap gyógyulási idő meg eleve csökken a libidó... ezt így egy férfinak nem túl pozitív megélni.
Semmi baj nem lesz kérdez a vizsgákattól.
Ezen ne aggódj. A szex téma meg rátok tartozik! 💪😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!