8 hetes terhesén terheléses cukor vizsgálat?
Figyelt kérdés
2021. okt. 13. 11:38
1/19 anonim válasza:
Mi a kerdes? Miert kene 8 hetesen ez?
2/19 anonim válasza:
24. hét környékén szokott lenni.
3/19 anonim válasza:
Hacsak nem azért, mert alapból fennáll a cukorprobléma gyanúja, felesleges. Ha rosszullevős vagy, akkor főleg.
4/19 A kérdező kommentje:
Nincs cukor probléma. Nem értettek a laborba minek írta ki az orvos. Semmi alapbetegsegem. Hát hányingerem van de gondolom nem az első kismama vagyok.
2021. okt. 13. 11:56
5/19 A kérdező kommentje:
Nem is csináltak meg mert mondtam h nem is úgy készültem és -rosszul is vagyok.
2021. okt. 13. 11:56
6/19 anonim válasza:
korai terhesen még korai cukor terhelés csak a 30.hét körül csinálják meg
7/19 A kérdező kommentje:
De miért írhatta fel? Véletlen talán?
2021. okt. 13. 12:09
8/19 anonim válasza:
8+4-en voltam cukorterhelésen mert van a családban cukros. Esetleg nem lehet hogy nálad is ezért küldött el az orvosod?
9/19 A kérdező kommentje:
Nincs senki :/ fogalmam sincs, de felek majd jól leolt miért nem csináltattam meg.
2021. okt. 13. 12:14
10/19 anonim válasza:
Nálunk a családban sok a cukorbeteg, mégsem küldtek el, úgyhogy nem hiszem, hogy ez indok lenne. Konkrétan mindegyik nagyszülő, apám, és gyerekként nekünk is kellett diétázni, mert magas volt az éhgyomrink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!